Vakkundig en betrouwbaar

Reparatie wordt goed en vakkundig uitgevoerd tegen normale prijs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima. wel duurder dan ik had verwacht.

Ik kwam voor een APK keuring en een kleine beurt, maar ik was veel duurder uit.

• Deskundigheid/Vakmanschap

My experience was very good

Quality service and fast

Prima garage

Weten waar ze mee bezig zijn Snelle geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed en snel geholpen.

Prima geholpen.

Eerste ervaring met deze garage.zeer vriendelijk personeel. Netjes en schoon.goed geholpen.duidelijke uitleg.

Top service!

Snel geholpen, nette prijzen en fijne communicatie. Mijn auto heeft nog nooit zo lekker gereden!!

top advies

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle reactie op gestelde vraag, met bijbehorende bestelling materiaal

Top bedrijf!

Vakmensen die praktisch meedenken

motor wissel uitgevoerd

Een prettig bedrijf.

Een prettig bedrijf. Vriendelijke mensen, schone opgeruimde werkplaats.

Goede service!

Vriendelijk personeel, werk goed ingelicht en reparatie/apk goed uitgevoerd.

Gewoon goed en eerlijk

Netjes vooraf prijs opgave geen verrassingen achteraf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super vriendelijk en knap staaltje werk

Voor het eerst geweest belde kon snel terecht. Keurden de auto na telefonisch overleg over de prijs en was ook dezelfde dag klaar. Super gedaan en blijf daar zeker klant. Zeker een aanrader.

Altijd een helpende hand

Kemper is nou eens zo’n autobedrijf waar je nog wel eerlijk en betrouwbaar geholpen wordt. Bieden altijd een helpende hand, fijne plek om heen te gaan

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaar en goede service.

Heel vriendelijk personeel. Je krijgt duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. De service is uitstekend. Ik ben 100% tevreden.

Prima geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijn contact, geen verhalen, recht door zee.

Als hierboven...

Prima service. Eerlojke prijs

Prima en snelle service tegen een naar mijn idee goede prijs. Vakkundig advies.

• Deskundigheid/Vakmanschap

In het totaliteit ben ik zeer te vrede.

Het is mijn eerste ervaring met u bedrijf. Ik ben met 100% te vrede op u service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben hier geen vaste klant, maar door pech in Almere ,bij Kemper zeer goed heholpen

Mijn turbo slang is afgescheurd, door anwb tijdelijk gerepareerd zodat ik naar een garage kon rijden. Dat werd bij toeval garage Kemper. Het onderdeel duurde door Corona een dag langer ik kreeg van te voren een duidelijke prijs en een leen auto zonder bijkomende kosten mee!! Geweldig toch!! Zo eerlijk en behulpzaam ik raad dit bedrijf zeker aan ,alles ziet er schoon en verzorgd uit en dat verkoopt zich eigenlijk al vanzelf!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede communicatie & service --> afspraak = afspraak!

Nette professional communicatie waarbij de gemaakte afspraken netjes werden nagekomen. De auto is weer tip top in orde!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg vriendelijke medewerkers met kennis van zaken en een goede service. Na uitgebreid onderhoud en een APK heeft mijn auto nog nooit zo stevig op de weg gelegen. Ik kom zeker terug.

WAT EEN GOEDE SERVICE!!!

Auto APK laten keuren , heb gebeld voor een afspraak waren erg duidelijk aan de telefoon ( had vragen over een gratis AKP kaartje ) afspraak gemaakt, auto afgeleverd. Ze bellen je nettjes op met wat er aan de hand is ( banden moesten onder ander vervangen worden ) ze vragen je nettjes wat voor banden je wilt en ze vertellen je de prijs telefonisch zodat je niet voor een verassing komt te staan daarso. Zou in de loop van de midda klaa zijn maar had aangeven te moeten werken in de middag dus ieman anders kwam mijn auto ophalen 08;15 - auto gebracht 10:00 - gebeld met de koste 11:30 - gebeld dat auto klaar is! Omdat ij moest werken hebben ze mn auto eerst gemaakt! Echt een top service en een hele vriendelijke vent aan de telefoon! Ik raad zeker aan om je auto bij dit bedrijf te brengen. Goede snelle service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en afhandeling. Deskundig advies

Zie hiervoor

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht