perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag 6 april dit bedrijf bezocht om naar een auto te kijken.Het bedrijf zag er netjes uit en het personeel en eigenaar waren zeer klantvriendelijk. Uiteindelijk ga ik 13 april mijn auto ophalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne jongens met technisch inzicht.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een lekkage en verloor steeds koelvloeistof. Mijn klependeksel en termostaathuis moest vervangen worden volgens bedrijf Kemper. Dus laten maken en rij nu nog heerlijk in mijn ford fiesta dus ben erg tevreden .\r\n\r\nPrijs vond ik wel wat veel maar wou dat het goed gemaakt werd dus vandaar ik bedrijf Kemper koos om dit te laten maken dus kwam prijs en kwaliteit ben ik erg tevreden .\r\n\r\nBedrijf ziet er erg netjes uit en ze zijn erg vriendelijk .\r\n\r\nBedankt en kom zeker nog eens langs .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, gastvrij en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Ik kan daar altijd terecht. Denken met je mee. Overleggen voordat ze wat gaan doen en ze zijn goed betreft de prijzen. Echt een aanrader. Ik zal niet meer naar een andere garage gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk bedrijf! Ik kon snel met mijn auto terecht en was ook binnen een dag weer op weg. De volgende keer zeker weer naar Kemper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en professioneel. Zeer klantvriendelijk en transparant, en goede service. Mensen die echt hun vak verstaan en dit met passie uitoefenen. Ik zou Autobedrijf Kemper aan iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto weer snel en vakkundig gerepareerd. Top bedrijf met goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel personeel, meteen een goede indruk en de prijzen zijn goed.zeer goede ontvangst dat zie je niet vaak, een aarader
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. Snel geholpen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en niet te duur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heldere en duidelijke financiele afspraken vooraf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt na wat men afspreekt, goed en vakkundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Hart voor de auto en de mens!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn geholpen door de eigenaar.\r\nZijn nu trotse bezitter van een hele leuke Fiat 500.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, aardige mensen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de ANWB ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen en ik ben zeer tevreden. Je krijgt duidelijke uitleg van wat er aan de hand is en de service is perfect. Vriendelijke mensen die je goed te woord staan en luisteren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een auto gekocht en super goede en vriendelijke service. De auto gaat hier ook zeker in onderhoud! Zeer professioneel bedrijf! Echt een aanrader!

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht