perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed, betrouwbaar en servicegericht.\r\n\r\nHele auto goed onderhouden. incl vervanging distributieriem en waterpomp, diverse filters en olie vervangen etc etc ...\r\n\r\nBen bijzonder tevreden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over Autobedrijf Kemper.\r\nDe prijs die je betaalt daar staat goede kwaliteit tegenover.Vorig jaar heb ik mijn auto gebracht voor een APK-keuring, mijn auto heeft een jaar verder gereden zonder mankementen.Dit jaar heb ik mijn auto gebracht voor reparatie, weer rij ik tevreden weg. Stanley en Tim zijn vriendelijk en geven goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet veel woorden voor nodig, gewoon goed zoals je mag verwachten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede betrouwbare garage. Stanley en Tim hebben me goed en deskundig geholpen bij onderhoud en reparaties!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, kreeg vervangend vervoer mee zodat ik gewoon veder kon met dagelijkse werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd prettig te woord gestaan, al mijn vragen werden beantwoord. Er werd een leenfiets of een leenauto aangeboden wat heel netjes is. Kon snel een afspraak maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wisselen van de banden, zomer naar winterbanden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze mannen denken met je mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd servicegericht, meedenken met de klant. Netjes aan de afspraken houden en met een prettig gevoel de weg weer op! Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service en komen hun afspraken na. Vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto gebracht met de gedachte dat het al behoorlijk mis was.. Na expertise van Kemper bleek dat inderdaad helaas zo te zijn. De auto had een nieuwe motor nodig.. ze hielden me netjes steeds op de hoogte ook als er iets bij kwam was er eerst overleg en ze dachten ook mee. Ondanks dat het enorm veel geld was, heb ik een zeer goed gevoel bij de garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is mijn eerste auto en kom alleen bij autobedrijf Kemper. Ze zijn goed in hun werk en ik ben blij met de service. Prijs weet ik niks van 😊

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beide mannen zijn enthousiast en zijn trots op hun bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service gekregen; zonder problemen een leenauto kunnen meenemen en aan het eind van de dag de reparatie duidelijk uitgelegd gekregen. Kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kennis van vele merken .\r\nVriendelijk en meedenkend.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en uitstekende klantvriendelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Kemper is zeer servicegericht. Maken meteen tijd voor je (indien mogelijk uiteraard) en helpen je met een glimlach. Er wordt meteen in oplossingen gedacht (leenauto) en houden zich aan afspraken. Mijn Dacia is in goede handen bij de heren!

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht