perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze garage denkt met je mee, en jaagt je niet op onnodige kosten. Top service bij deze jongens!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, betrouwbaar, vakkundig en altijd bereid te helpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze mannen zijn super! Enthousiast, bekwaam en flexibel. Kan altijd snel terecht. Mochten ze tegen een onverwachte reparatie aanlopen dan is er altijd even contact en ze denken mee over oplossingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen die net even dát beetje meer service geven, dan je verwacht. Redelijke prijzen en goede adviezen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto naar deze garage gebracht voor omwisseling naar winterbanden en voor vervanging van de remolie. Direct stelde Stanley vast dat er speling zat op het rechter voorwiel. Omdat hiervoor een onderdeel besteld moest worden, heb ik de auto achtergelaten en ben ik met de leenauto naar mijn werk gereden. Op mijn verzoek hebben ze ook direct de stabilisatierubbers vervangen. Na deze reparatie hebben ze de auto laten uitlijnen.\r\nToen ik mijn auto ophaalde, stond deze inmiddels op winterbanden met glimmende velgen. Eenmaal onderweg voelde de auto ondanks de vele kilometers op de teller, weer aan als nieuw.\r\n\r\nHierbij mijn complimenten aan deze zeer kundige vakmensen, die je verwelkomen in een brandschone garage. Ook de leenauto is smetteloos en rijdt als een zonnetje. Kortom een absolute aanrader voor mensen die hun auto aan de beste handen willen toevertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service, zeer nette zaak, erg klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle service goed netjes en altijd zeer behulpzaam

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf en een zeer prettige en correcte behandeling.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in 1 woord GEWELDIG

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Ik kon na een belletje gelijk terecht! Vriendelijk geholpen en van te voren al bekend wat de \"schade\" is. Ondanks dat ik in nieuwegein woon rij ik graag voor reparaties of apk naar kemper toe! Topteam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooie bedrijfsruimte en koffie staat klaar. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat dit bedrijf belooft , doet het. integer, gastvrij en duidelijk. Voor een garagebedrijf behoorlijk doelbewust!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, en altijd tijd om even langs te kunnen komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, snelle afhandeling.\r\nGeen gezeur word altijd geregeld.\r\nAuto was weer top afgeleverd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk advies en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door 1 van m’n beste vrienden bij dit bedrijf terecht gekomen een aantal jaren geleden. Deze jongens denken mee en gaan een stapje verder. Gebruiken alleen maar a-kwaliteit onderdelen en zijn zeer serieus v.w.b. hun geleverde werk. Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste, maar altijd nog de helft t.o.v. een merkdealer! En v.w.b. garantie.......... ze hanteren de NO noncance garantie, zoals een door mij aangeleverde klant heeft ervaren!\r\nIk heb absoluut GEEN aandelen in hun bedrijf, maar kan ze alleen maar aanbevelen!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze jongens weten wat ze doen. \r\n

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht