Een professioneel en prettig bedrijf om mijn auto in onderhoud te hebben. Al vanaf de start, nu al enige jaren geleden, is het voor mij een vertrouwd adres.
Weer snel en goed geholpen. Had een probleem en die is snel opgelost
Na lang zoeken is de oorzaak van de lekstroom gevonden. Zo nu en dan gebruik kunnen maken van de leenauto. Ik ben goed geholpen en ik werd altijd vriendelijk op de hoogte gebracht van stand van zaken.
Zoals verwacht door de heren goed geholpen. Van receptie tot en met de werkplaats. Goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Afspraak is afspraak en ook nog heerlijke koffie. Aanradertje hoor,
....
Goede service en weten waar ze over praten
Altijd een snelle service .. personeel erg vriendelijk
Naast de grote beurt was er ook een airco probleem. Binnen 1,5 uur werd ik al op de hoogte gesteld van de oorzaak en de kosten. Na akkoord werd alles binnen 1 dag gerepareerd.
Correct en vriendelijk en nemen de tijd voor je
Top door: - eerlijk - betrouwbaar - klantgericht - snel - prijs/ kwaliteit
Alles Oké.
Mijn auto moest ingeklaard worden en er moest een trekhaak op gezet worden. Alles verlopen volgens afspraak.
Snel discreet
apk keuring prima gedaan.
Alles van a tot z goed geregeld. Fantastisch team met mensen.
fijn eerlijk bedrijf
Ik kom al vele jaren bij Kemper, deze jongens weten waar ze het over hebben. Sinds kort gaan mijn kinderen er ook heen met hun auto, niets anders dan lof over ze! Bovendien en stuk goedkoper dan de dealer. Ga zo door
Vervangen onderdelen waar niks mee mis is en rekenen de hoofdprijs. Meer dan €600,- verder en het probleem is nog niet opgelost. Hele slechte service
Beste Alexander, Erg jammer om te horen dat het niet naar wens is verlopen. Ik was gister buiten de deur, maar ben er vanmorgen gelijk mee aan de slag gegaan nadat ik hoorde dat u gisteren ontevreden ons bedrijf had verlaten. De vorige keer hadden wij al gezegd dat de pasvorm erg slecht bleek van de uitlaat die u meebracht, en wij deze dus liever niet wilden monteren. U wilde hem echter wel gemonteerd hebben, daarom moest de reparatie nu opnieuw met een uitlaatdeel die wel paste. Als u van mening bent dat wij (hoofd)prijzen rekenen, waarom vervangt u dan niet zelf met hulp van YouTube in 20 minuten (uw woorden) de uitlaat? Wij hebben u namelijk exact dezelfde tijd berekend als de vorige keer dat u met uw eigen uitlaatdeel kwam. Mocht u een gesprek willen dan sta ik daar uiteraard voor open. Met vriendelijke groet, Stanley Kemper Autobedrijf Kemper B.V.
Zeer vriendelijk personeel. Vakkundige afhandeling van een reparatie en een eerlijke prijs. Goede service!
Goed en betrouwbaar geholpen door Tim, en dat voor een werkplaats chef ipv een verkoper.
Een betrouwbare en deskundige garage die hun beloftes nakomen.
Een nette eerlijke garage met top monteurs
Word altijd goed geholpen. Uitstekende garage met vakmensen.
Aardige en vooral altijd proffesioneel
Apk
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht