Jaren lang kon de Peugeot dealer mij klacht niet oplossen. Autobedrijf Kemper wist direct wat het probleem was en heeft de klacht naar tevredenheid snel opgelost.
Gebroken buitenspiegel binnen korte tijd besteld en vervangen.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, Eerlijk en transparant.
Zeer tevreden met autobedrijf Kemper. In alle opzichten een uitstekende vakgarage.
Fijne garage,leuke mannen en auto rijdt weer top.
Goede Service ! Top mensen !
Wij waren op zoek naar een occasion, na onze wensen te hebben besproken en advies te hebben gekregen hebben wij de vraag uitgezet om te zoeken naar een auto naar onze wensen. Deze auto is is gevonden, met een betere uitrusting, minder kilometers en voor een mooie marktprijs. Tussentijds is er nog overleg geweest over eventuele extra wensen en mogelijke auto's. Voor afleveren krijgt de de auto nog ene grote beurt. Communicatie is, net als bij reparatie's en APK, super. Communicatie: ☆☆☆☆☆
Vriendelijk, vakkundig zeker niet te duur
Ik heb eindelijk een monteur gevonden waar ik mijn auto met een gerust hart achterlaat, en de juiste service krijg. Top!!!
Goede garage die verstand van zaken heeft. Zijn zeer behulpzaam als er iets is. Ga zo door jongens. Hoofdsponsor. Fam.Rep.
Zij denken mee, geven goed advies en het gaat relatief snel. Ik ga daar ook in de toekomst met mij auto’s.
Het begint met het aanblik en het eindigt bij tevreden naar huis rijden. Met daartussen in alleen maar professionele mensen die vriendelijk en beleefd omgaan met mij als klant. Kom er al jaren en dat zal ook wel zo blijven. Keep up the good work guy’s
Een garagebedrijf waar zij eerlijk zijn en waar je een leuk praatje kunt maken... zelfs tijdens de werkzaamheden aan je auto
Weer super gedaan mensen
Hele fijne service
Als vrouw bij een garage komen kan soms een ding zijn. Moet niet zo zijn, maar is vaak wel zo. Hier niet, hier was het effortless. Kreeg duidelijk uitleg en werd van te voren gebeld over opties. Kom hier zeker terug.
Vakbekwame en uitstekende service. Duidelijke uitleg van de nodige werkzaamheden en van te voren een indicatie van de prijs. De garantie is trouwens ook perfect!
Kan altijd bij de garage terecht.
Houden de klant goed op de hoogte
Ik kom hier al jaren en ben nog steeds meer dan tevreden. Je kunt misschien elders iets goedkoper vinden na lang zoeken, maar ik ben nog nooit eerder een autobedrijf tegen gekomen waar al het personeel met zoveel passie werkt en er alles aan doet om jou als tevreden klant weer terug te zien. De koffie staat altijd klaar. Nu voor het eerst bij dit bedrijf een auto gekocht die de jongens zelf voor mij geïmporteerd hebben! Jongens, ga zo door. Jullie zijn TOPPERS!
Auto voor een beurt gebracht. Er werd duidelijk gecommuniceerd wat er gebeuren moest en wat de kosten zouden zijn. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ongedwongen een auto kopen onder t genot van kop koffie. Eerlijk bedrijf!
Wij komen bij Kempers met twee auto's voor APK en onderhoud. Gewoon goede service en ze houden het betaalbaar.
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht