Prima service en redelijke prijs.

top bedrijf

goede service en snel geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al jaren mijn vaste garage

Stanley en Tim ontfermen zich al jaren over onze auto's. Ze zijn precies, netjes, vriendelijk en servicegericht. Als je van plan bent om een brikkie voor zo min mogelijk geld op de weg wilt houden is dit misschien niet je garage, maar als je jouw auto serieus en vakkundig wilt onderhouden is dit een uitstekende keuze.

Erg tevreden!

APK’tje laten doen. Goed geholpen, niks te klagen.

Netjes en prettig geholpen

Mijn auto gebracht voor apk. Kwam zonder reparatie door de keuring geen getrut snel en simpel geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Bij het maken voor een afspraak kon ik al binnen enkele dagen terecht. Vriendelijk te woord gestaan bij het brengen van de auto en ook bij het ophalen.

Uitstekende service

Fijn en eerlijk bedrijf

Professionele autogarage

Ruime kennis en ervaring in de automotive branche en brengen altijd een passend advies uit!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed deskundig onderhoud aan mijn auto

Mijn auto is voor onderhoud goed om zocht in verband met de APK en de punten die eruit kwam was allemaal goed deskundig verholpen. De auto rijdt weer als nieuw

Betrouwbare jongens

Ik kom al sinds 2011 bij Kemper, leuke jongens die met passie werken! Niet zo’n mega pand waar voor betaald moet worden maar schappelijke prijzen. Ga zo door! Groet, Johan & Willemijn

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg duur, voor wat je krijgt..

Mijn auto had alleen een onderhoudsbeurt nodig. Ook aangegeven dat ik wilde dat ze hem alleen motorisch moesten nakijken, omdat ik erg veel km rij. Kreeg 2 uur later (nadat ik mijn auto daar had neergezet) een belletje dat de kosten 1145 euro zouden kosten.. ze wilde dingen doen, die niet afgesproken waren. Erg dure garage..

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap

Je kan altijd snel terecht en alles wordt professioneel gedaan

Ze zijn snel en alles wordt keurig comfort afspraak gedaan

Altijd tevreden!

Toppers

Netjes geholpen.

Motoronderhoud. Top service, super vriendelijk ontvangst en denken met je mee. Ze komen hun afspraken na en service is snel. Ik kreeg netjes een leenauto en kon later op dezelfde dag de auto ophalen. Ik was zelf opzoek naar een vaste garage en Garage de Kemper is het geworden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Word altijd goed geholpen.

Ik kom er al 5 jaar en word altijd vrijwel direct geholpen. Indien nodig krijg je een leenauto mee. Ze doen vakkundig hun werk en hij is op de afgesproken tijd klaar.

Top garage.

Word altijd goed geholpen. Prima service. Super personeel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top team en top service.

Ik verhuis naar duitsland en moet afscheid van ze nemen. Zal ze missen want gaan altijd een stapje verder voor goede service. Ga zo door jongens. Groet Cor

Altijd top service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfecte service en klantgerichtheid!

Hele vriendelijke ontvangst, snelle service, pro-actief, ze doen alles goed!

Gewoon een top garage

Duidelijke prijs vooraf en geen verassing achteraf, aardige jongens met verstand van zaken. Zijn niet de goedkoopste maar vind de service meer waard dan gezeur achteraf dus als je niet voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten zit je bij autobedrijf kemper op het juiste adres

Goede en snelle service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbare en goede services.

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Door Tim telefonisch geïnformeerd en uitgelegd wat er vervangen moest worden. Men neemt de tijd voor de klant.

Speciaal tijd gemaakt voor de APK. Super

Snel en top

Toppers!

Winterbandenwissel. Hadden zelf tweedehands velgen met banden gekocht. Snel en deskundig gemonteerd inclusief programmeren van ventielen en ook nog voor een vriendelijke prijs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel en super goed geholpen

Goed ik ga zeker vaker komen.

Palmpolstraat 96

1327CJ Almere

Over Autobedrijf Kemper

Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Autocrew organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht