Van twijfelachtig naar goed
De tweede ervaring op 23-01-2023 is goed. We hebben de eerdere ervaring van november jl. op volwassen wijze besproken en zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen, dat er indertijd (zie hieronder) ongelukkig is gecommuniceerd. We zetten de relatie voort en hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken. De aanvankelijke kou is hiermee uit de lucht.
Enige weken geleden bewust persoonlijk naar Pouwels gegaan om een APK-keuring af te spreken. Aanbevolen door mijn inmiddels gestopte garagehouder. Goede eerste ervaring. Afspraak gemaakt. Toegezegd de factuur binnen enkele dagen te betalen.
Factuur binnen op 29-11, met verzoek voor 7-12 te betalen. Prima. Op 30-11 de auto opgehaald. Bij binnenkomst direct aangesproken op nog niet betaalde factuur. Even later nog een keer aangesproken op de nog niet betaalde factuur. Niet erg vriendelijk, matig vertrouwenwekkend.
Waarom? Mijn toezegging is betaling binnen enkele dagen. De factuur verzoekt betaling voor 7-12. Waarom daar op 30-11 een punt van maken? Ik hoop dat er sprake is van een misverstand of een met het verkeerde been uit bed gestapte medewerker.