goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar aankoop van een gebruikte auto te hebben gekocht viel ons oog op een scooter. \r\nde verkoper vertelde ons dat dit een E-scooter was (elektrisch) daar had ik wel oren naar.\r\nhij vertelde dat dit de toekomst wordt,naar dat we alles besproken hadden,heb ik besloten deze E-scooter te kopen.\r\nMijn dochter kon het geluk niet op.\r\nik een Auto en zij een E-scooter.\r\nIk beveel Autobedrijf Pouwels zeker aan, goede service,klant vriendelijkheid gericht en de verkoper neemt de tijd voor uitleg en vragen.\r\nDank u voor alles en tot ziens

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden altijd.en zeker heel klant vriendelijk .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt altijd afspraken na. Werk wordt altijd goed uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring met onderhoud en aanschaf gebruikte auto s .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke mensen die met u mee denken en een deskundig advies geven.\r\nkomen graag hier terug voor goede en snelle service,\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vakbekwame reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geregeld!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke benadering zowel bij eerste inventarisatie als op de dag van aankoop en overdracht. Er wordt tijd voor je genomen, zonder druk uitoefenen. Transparante informatie. Prettige medewerkers die zorgen voor een open, prettige en vertrouwenwekkende manier van zakendoen. Bedrijf oogt keurig, met zorg voor de auto\'s die ze verkopen.\r\nGa vooral zo door !\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was perfect\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede communicatie over de auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als kind kwam ik al met mijn ouders mee. Verschillende aan- en verkoop van auto\'s via Pouwels gedaan, altijd naar volle tevredenheid. Ook schade, APK wordt netjes, snel en vakkundig geregeld! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service en komen afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfect, zoals altijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaringen. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette informele ontvangst

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service. Vriendelijk en behulpzaam.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb daar een audi allroad tdi gekocht.\r\nStond scherp geprijsd, kreeg goede inruil voor mijn nette audi tfsi.\r\nWerd heel netjes en correct geholpen, helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige, open communicatie. begripvol en oprechte interesse.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de telefoon (internet) gekocht. Niets gelogen over de auto en erg vriendelijk geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer fijn bedrijf waarin we direct bij het eerste contact deskundigheid,betrouwbaarheid en eerlijkheid merkte. Bedrijf wat op een prettige manier communiceert en voor kwaliteit en service staat. Bij aankoop van onze occasion bleek zelfs het navigatiesysteem een update te hebben gekregen (zonder dat we hier zelfs maar over hadden gesproken).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet zagen we al dat er uitgebreid aanbod was en toen we in de ruime en zeer nette zaak waren hebben we op ons gemak kunnen rondkijken. we werden vriendelijk te woord gestaan en ons goed advies gegeven. toen hebben we een goede proefrit gemaakt en zijn we er uitgekomen met onze inruil auto. mijn vrouw en ik zijn aangenaam verrast over de service en kwaliteit tegenwoordig is het allemaal niet meer vanzelfsprekend. helemaal goed en tevreden.Ga vooral zo door met je prachtig bedrijf !

Palestrinastraat 9

5344AA Oss