goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf met een persoonlijke servicegerichte instelling. Binnen gelopen om rond te kijken en een week later naar buiten gereden met een nieuwe wagen. Compleet met verzekering, grote beurt en extra alarmsysteem. Top!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en eerlijk, behulpzaam en transparant. We hebben er nu de derde keer n auto gekocht en de service en klantvriendelijkheid zijn uitmundend!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima bedrijf om zaken mee te doen .\r\nAls er iets is denken ze alleen in oplossingen. \r\nAls je belt voor een probleem (mee gemaakt ) ook na langere tijd blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. \r\nHeb een kleine elektrotechnisch storing gehad maar vanwege de afstand en drukte met mn werk hebben wij het alsnog opgelost zonder dat iemand er van last had. Mijn conclusie wil je daar een auto kopen dan krijg je er geen spijt van.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes, snel en vakkundig geholpen. \r\nBedrijf(Corné) komt gelijk betrouwbaar over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele mooie auto gekocht met de juiste opties. Van liefhebbers voor een liefhebber, zullen we maar zeggen.....\r\nBen ervan overtuigd dat ik hieraan veel plezier ga beleven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net en deskundig bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het gebouw en kantoor ziet er allemaal niet zo gelikt uit, maar laat je niet misleiden. De auto\'s en service zijn dat wel. Met veel plezier hier een auto gekocht, die tip top in orde (als nieuw) is afgeleverd. Eerst weer even sparen, maar dan zou de volgende auto zomaar ook bij Frank en Corné gekocht kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supermooie auto gekocht bij Corne!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat ik een auto zonder garantie gekocht heb, werd de auto toch nog even gecheckt: gevolg: nieuwe distributie (en oliepomp) ketting vervangen. Wat een service!! Daarmee geven ze de koper een ontzettend vertrouwd gevoel. \r\nNogmaals mijn dank.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ervaring met Carrun. Corne en Frank zijn super behulpvaardig en nemen alle tijd om je ze goed mogelijk van dienst te zijn! tot nu toe super ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig voelt heel vertrouwd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met een perfecte autovoorraad! Zeer vriendelijk geholpen en een prachtige koop gedaan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakmensen! Betrouwbare vakmensen, klein overzichtelijk, netjes, hele fijne ervaring. Gisteren een auto afgeleverd waarbij alle tijd werd genomen voor uitleg over de auto, het alarm en nagevraag gedaan werd of alle verzekeringen goed geregeld waren. Echt top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zal het heel kort houden ,als je de showroem binnen komt weet je al dat je met auto liefhebbers te maken hebt je word vriendelijk ontvangen en de afhandeling is zo als het hoort dikke pluim voor Carrun !!\r\n\r\nMvg K.de Leeuw

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantgericht en komen zeer goed hun afspraken na. Nogmaals bedankt👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring correct geholpen\r\nafspraken worden netjes uitgevoerd\r\ngoede service\r\nvriendelijke klant gerichtheid\r\ngoede uitleg over het gekochte product

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst en zeer correcte en nette voorlichting over de gewenste auto. Alle nodige info werd netjes en duidelijk verstrekt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring nette eerlijke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is de tweede keer dat wij een auto bij carrun hebben gekocht. We zijn wederom vriendelijk, zeg maar gerust gezellig ontvangen in dit geval door Frank. Hij nam de tijd voor ons en gaf eerlijk advies dat precies toegespitst was op onze persoonlijke wensen en financiele mogelijkheden. Met als uitkomst weer een prachtige betrouwbare auto voor de deur. Voor ons staat vast dat ook de volgende auto weer bij carrun vandaan komt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met Carrun. Heb mijn nieuwe auto bij Cornè gekocht. Zeer tevreden over de gang van zaken. Zijn collega Frank had nog een scherpe verzekerings offerte gemaakt. Dat scheelde echt veel tov mijn eigen verzekeringsmaatschappij. In de zeer professionele werkplaats hebben ze de auto geheel klaar gemaakt. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden. Zeer professioneel en klantvriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen door Carrun