Erg tevreden

Erg prettige ervaring bij het aankopen van mijn nieuwe Audi Q5. Er werd uitgebreid de tijd genomen om het een en ander te bespreken. Bij de oplevering van de auto was alles netjes geregeld en was er zelfs een kleinigheidje voor mijn vrouw. Bedankt Frank en tot de volgende keer!

Mooi bedrijf goede service

Goeie diensten, vriendelijk personeel. En heel blij met de auto.

Prettig autobedrijf die ik iedereen aan kan raden

Autobedrijf met passie voor vooral mooie Duitse auto's. Geen standaard autoverkoper die loopt te pushen om de auto te kopen, maar mensen die verstand van zaken hebben. Ik ben erg blij met mijn Audi TT die top is afgeleverd!

Zwaar teleurgesteld

Op woensdag een afspraak gemaakt voor bezichtiging en koop auto op zaterdag. Ivm afstand en werk niet mogelijk direct te gaan. Duidelijk aangegeven (en toegezegd) auto niet te verkopen voordat wij geweest waren. Op vrijdag telefoontje. Auto is verkocht. Ik begrijp dat ze auto's willen verkopen maar ze komen dus hun eigen gemaakte afspraken niet na. Erg jammer zo'n manier van werken.

Zeer aardige en correct.

Geheel volgens afspraak auto op tijd geleverd. Ook extra's die later opgeven zijn aangebracht.

Heel goed verkoper

Te goed . Goede inkoop uitlegged .

Top garage

Hele goede auto garage zou hem aan iedereen aan bevelen klant vriendelijkheid is gewoon top

Snelle service

Wordt eerlijk behandeld

Betrouwbaar, goede service en snel schakelen

Zeer tevreden met de diensten van Car Run. Frank is zeer kundig en vertelt gepassioneerd over auto's. Ook snel schakelen was mogelijk, aangezien we de auto meteen mee wilden nemen. Aanrader, mooie auto's en goede prijs en de rit er naartoe zeker waard.

Ik heb hier 7 jaar geleden een auto gekocht. Toen was ik ook al zeer tevreden. Vorige week heeft mijn zoon een bmw x3 gekocht zeer goed geholpen wederom Tot de volgende keer

het probleem prima opgelost en woord gehouden

bij aankoop van mijn auto bleek er een lekkage te zijn in het achterlicht, het was door hun aangegeven dat ze dat zouden oplossen en inderdaad zonder problemen opgelost

Helemaal top !!!!

Afspraak is afspraak, service is SERVICE en klant is koning.

Super!!!! Eerlijk....rustig....gezellig en deskundig advies!

Heb vele auto's gekocht maar voor het eerst bij dit bedrijf. Zeer blij mee! Alles volgens afspraak....open en eerlijk! Heb 22 jaar ervaring in sales en zoals hier gewerkt wordt is echt heel prettig!! Ga zo door en bedankt mannen!!! Succes!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de werk dat was uitgevoerd tijdens mijn onderhoudsbeurt. Om van vier tot vijf sterren te gaan is alleen om het makkelijker te maak om voor een beurt in te plannen.

Mooie auto's, passie en kennis zijn kenmerkend voor CarRun!

Leuk enthousiast team!

Prima! Goede afwikkeling.

Goed geholpen en een mooi aanbod van jong gebruikte auto’s.

geweldig goed geholpen

Enthousiaste man die veel weet en absoluut geen pusher is.

Mooie nette auto's

Je wordt goed geholpen en niet beoordeeld op je kleding of uitstraling. Ze nemen ruim de tijd om alles over de auto te vertellen. Wat mijn vrouw en ik persoonlijk erg fijn vonden was de transparantie en had ook een goede inruil voor mij auto gekregen. Toppers ga zo door !

Prettige en professionele service.

Ik heb Carrun ervaren als een professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Tevens een mooi aanvod van auto’s.

No-nonsens, gedegen advies, snel schakelen.

De mannen van Carrun hebbenme vakkundig geholpen. Eerlijk advies, keurige prijs/inruil en snelle afhandeling van de formaliteiten en documenten.

Prettig zaken doen

Voor de tweede keer B2B een auto aangeschaft, Frank en Corne zijn eerlijk en transparant, hier kan je prima een auto kopen

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Nette en correcte levering van de auto

Top auto! Goede service en communicatie

Heb mijn Audi A6 Avant 2.0TFSI Quattro nu een paar dagen en alles tot nu toe boven verwachting. Top afgeleverd!

Corne &Frank top team

Ze hebben een hele Dikke 540 voor ons op gezocht en geleverd bedankt manne,