Ook voor de 2e auto weer alles top geregeld!

Wederom zeer goed geholpen door de enthousiaste eigenaren.

Ongedwongen verkoop

Perfect geholpen door Frank ondanks de drukte. Dank je wel!

vriendelijke mensen ,betrouwbaar en kennis van zaken

dit is de tweede keer dat ik een auto bij hun koop, ze hebben mooie auto's staan . de eerste auto heb ik 5 jaar mee gereden en geen klachten gehad , ze verkopen goede en betrouwbare auto's en hun service is prima

Juliie zijn geweldig

Ik doe al jaren auto's leasen als zakelijk. Deze keer hebben wij bij car run twee auto's gekocht en eerlijk gezegd ,perfecte gasten zijn ze heel goede service afspraken nagekomen en kwaliteit. Ga zo door car run en bedankt nog voor moeite. Tot volgende keer

Het zijn aardige mensen en erg klantvriendelijk.

Gewoon een aanrader !!

Goed en zeer vriendelijk!

Zeer correct en netjes de inruil en aankoop nieuwe auto afgehandels

Prettige ontvangst, soepele en vriendelijk verkoper en uiteindelijk een voor beide partijen zeer bevredigend resultaat behaald. Een aanbeveling meer dan waard

Zeer deskundig en correct,

Autoliefhebbers met kennis van zaken

Buitengewoon goed geholpen en zeer tevreden met mijn Audi weten echt wel auto s uit te zoeken alles wat ze aan auto s hebben staan zijn mooie auto s en allemaal met de mooie opties

Vriendelijk en vakkundig

Een fijne sfeer om zaken te doen. Geen overbodige “verkooppraatjes” en de afspraken worden nagekomen.

Een waar genot

Als liefhebber een auto kopen is vaak een ware zoektocht. Bij CARRUN slaag je echter meteen. Het zijn liefhebbers die auto's verkopen. Ze weten waar het omgaat als je echt iets moois en kloppend wilt. Eerlijke adviezen waar de klant wat aan heeft.

Prettig

Komt betrouwbaar over Goed advies Fijne auto

Helemaal top, professioneel team met fijne mensen

Prima in orde

netjes duidelijk

het contact was netjes en duidelijk en ze nemen alle tijd voor je

Top bedrijf! Zeker een aanrader. Komt afspraken na en eerlijke service!

Prettige verkopers, goede communicatie!

Erg klantvriendelijk en super service !

Nadat we eerst de reviews gelezen hadden zijn we gaan kijken naar de BMW die er te koop stond. En inderdaad zijn ook wij erg tevreden over dit bedrijf ! Ook na de aankoop zorgt men voor tevreden klanten.

Prima bedrijf, goede service en uitleg/ advies

Goed en snel geholpen. Altijd een prettige samenwerking!

Fantastische auto top service!

Heerlijke a6 3.0 tfsi gekocht Mooie velgen erop en een plaatje! Het rijdt fantastisch! Heren bedankt voor de Top service! Auto nodig Carrun absolute aanrader.

Gewelgig

Onze ervaring :10 met grote +, we hebben een droomauto gevonden, waren met een verkocht, verliefd. Carrun als bedrijf krijgt ook dikke 10. Goede service, veel ervaring. We zijn heek tevreden

Afgelopen vrijdag onze auto opgehaald. Carrun is een prettig bedrijf om zaken mee te doen, Corne is superenthousiast en maakt uitstekend duidelijk wat voor soort auto’s hij verkoopt en wat de voordelen zijn. We kregen een prima prijs terug voor onze eigen auto en zijn erg tevreden met onze nieuwe auto.

Heel behulpzaam en correct! Kwaliteit en prijsverhouding

Topgarage

Ben goed geholpen , goede service van Corné gekregen . Staat voor alle mogelijkheden open met de klant . Garage met alleen de beste auto die je kan wensen . Klantvriendelijk bedrijf met passie voor klasse auto’s. Ben dik tevreden met mijn A6 .

Topbedrijf, professioneel en zeer betrouwbaar!!

Een mooi bedrijf dat erg betrouwbaar is, zowel Corné als Frank zijn oprechte mensen. En alleen met dit soort bedrijven wil ik zaken doen. Ze gaan serieus met je om en geven je ondanks de drukte wel de aandacht! En we rijden nu met heel veel plezier in onze nieuwe Audi A6 Allroad.

Beste man met heel veel passie voor auto's.

Mijn ervaring met carrun is optimal benut, ik heb dankzij carrun een hele mooie auto op de kop weten te slaan, en hoop hier nog vele bijzondere jaren mee te mogen beleven, met mijn nieuwe auto, zeer tevreden met mijn aankoop.

De Run 8218

5504EM Veldhoven