Zeer plezierig contact gehad.

Niets op aan te merken vriendelijk te wordt gestaan.

Een hele goede en vriendelijke service!

Een hele goede en vriendelijke service! En natuurlijk met een hele mooie auto naar huis gegaan.

Gewoon weg Top

Een garage bedrijf wat eerlijk en kundig is, het vertellen zoals het is, geen poespas en gelikt verkoop praatje. Nette mensen die ook het belang van de koper belangrijk vinden, en niet gelijk op scoren/euro's uit zijn. Een naar mijn idee een vertrouwd bedrijf om een mooie wagen te kopen. In mijn geval een prachtige Audi A6 Avant met alles er op en eraan. Dank je wel Corne en mannen.

Vakmensen met hart voor de service

Mooie selectie van autos. Nemen de tijd voor de lange termijn relatie. Chapeaux.

Deskundig, vriendelijk, autominded

Mooie aankoopervaring, reële prijs en keurig afspraken nagekomen, top!

Prettig en ongecompliceerd

Fijn zaken doen , open en eerlijk advies , en veel mooie auto's in de showroom

Uitstekend, prettig behandeld, afspraken nagekomen.

Op zoek naar een auto, prettige behandeld, afspraken nagekomen.

Dank voor de levering X5M50d 2019 goede prijs

Vriendelijk en oprecht.

Zeer vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor je. Geen opdringerige verkooppraatjes en de ene auto is nog mooier dan de andere in de showroom.

Zeer positieve ervaring met Frank van carrun

afgelopen donderdag mijn nieuwe q7 gekocht bij Carrun en vrijdag reeds opgehaald. Ondanks de coronamaatregelen was het zeer plezierig en persoonlijk om de zaak met Frank rond te maken. Mooie auto's en een eigenaar met passie voor mooie auto's Zeker een aanbeveling waard.

Klantvriendelijk, deskundig en adequaat.

Een geweldig autobedrijf, met liefde voor mooie automobielen. Verstaat de wens van de klant en geeft daar ook invulling aan. Prettige klantbenadering.

Zeer professionele benadering, heldere communicatie

Het contact verloopt soepel en men komt zijn afspraken na. De geleverde service is van topkwaliteit.

Je wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld.....echt een aanrader om eens te gaan kijken in de showroom

In 1 woord "TOP"

Enthousiasme, vakkundigheid, deskundigheid, behulpzaamheid van Frank heeft de doorslag gegeven om tot aanschaf van de Volvo V90 cc over te gaan. Wij hebben alles als zeer aangenaam ervaren . Afspraken worden nagekomen. Het is zeker een aanrader om een auto aan te schaffen bij Car Run.

Klantvriendelijk. Zeer goed !

Carrun doet wat zij zegt. Verder zeer oplossingsgericht. Zeer aanbevelinswaardig.

Topservice tot na de aankoop

Ik heb een geweldige Audi RS4 gekocht bij Carrun. Daar waren een paar kleine dingen mee die door het team van Carrun geweldig zijn opgelost. Frank, Jeroen, top, dank voor de service!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Mooie auto, kleine dingetjes opgelost, maatwerk in kleur en banden

Ik voel me als klant gewaardeerd, openheid van informatie, best doen voor maatwerk zoals zwarte logo's, spiegel kappen e.d. Handig de wielen erbij af kunnen nemen tegen conforme prijzen en flexibel bij inname auto.

Zo zou je overal een auto moeten kunnen kopen

Als iemand boven de 40 (zoals ik) heb je als autoliefhebber reeds enkele automobielen gekocht (en verkocht). We kennen allemaal de risico's van het kopen van een auto met complexe technieken (veel opties, grote motoren, dus veel techniek). Bij CarRun kocht ik mijn eerste Audi A6 Allroad. Op slag was ik verliefd. Na twee maanden gereden te hebben waren er wat kleine zaken, die direct werden opgepakt en fantastisch werden opgelost. Na vijf maanden was er een rateltje hoorbaar. Geen idee wat het was. Blijkbaar was het een ketting (die zittten op een V6 3.0TDI) of iets anders. We kregen per direct een BMW 5 serie mee als leenauto, de Audi werd volledig gerepareerd en stond fris gewassen en schoon en klaar om weer meegenomen te worden. Je kunt me een hoop vertellen, maar deze mate van service heb ik nog niet eerder meegemaakt. Wat een service, wat een vriendelijkheid, wat een ervaring. Een hele dikke 10 voor deze organisatie.

klantvriendelijk

goed behandeld , netjes ontvangen , en erg goede service

Enthousiast en top auto’s

Iedereen bij Carrun is enthousiast en behulpzaam. Goede uitleg over de auto’s. Alle auto’s zijn ruim uitgerust met veel luxe, zoals een auto hoort te zijn.

Top service en kwaliteit

Ik had een vervelend geluid agv een beschadigde as. Deze is snel en goed vervangen, en bovenal vriendelijk en kundige vakmensen.

Interpersoonlijk erg prettig in omgang en contact komt als vertrouwd en betrouwbaar over .

9 januari om 1645 uur de auto opgehaald. Helaas was er weinig tijd voor de overdracht. Remlicht (rechts ) was kapot en is zelf vervangen en bij de start komt er veel uitlaatgassen in de auto. Als dit aan houdt, zal ik contact gaan leggen. Laten we hopen dat dit geen probleem is. Verder mooi bedrijf en zal zeker bij toekomstige interesse voor nwe auto langs gaan.

Kwaliteit product en persoonlijke aandacht Top!

Prachtige auto's te koop bij CarRun. Kwaliteit en prijs zijn in orde. Wat een passie voor de automobiel is onze ervaring in Veldhoven. Het uurtje rijden na een telefoontje voor bezichtiging BMW X3 was zeker de moeite waard. Auto stond tiptop klaar. Op gemak inruil besproken en montage afneembare trekhaak. Deal! Ook administratief heeft CarRun zijn zaakjes goed voor elkaar. De aflevering verliep eveneens perfect. Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf en de wijze waarop wij zijn geholpen! familie van der Wel

uitstekend, kan niet beter

Ben voor de eerste keer bij Carrun geweest. uiterst vriendelijk ontvangen. Na een proefrit heb ik bij Carrun een auto gekocht. Ook de service na afloop was uitstekend. Ik kom hier zeker weer terug.

De Run 8218

5504EM Veldhoven