Goede info, niet dwingend, erg behulpzaam
Vriendelijke verkoper en alles netjes volgens afspraak afgehandeld
Ben super blij met zo n garage. Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ook staan ze altijd direct klaar. Toppers.
Prettig, klantvriendelijk en correct, en zeer behulpzaam.
prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle service.
altijd klantvriendelijk en behulpzaam
Goede service autohopper
Kort en krachtig bezoek, goed geholpen, afspraken nagekomen door medewerker.
Ik ben er zeer naar tevredenheid geholpen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.
In alles vond ik de service geweldig en als alles goed was gegaan dan had ik een 10 gegeven, ware het niet dat men mij de verkeerde koppeling voor de aanhanger heeft meegegeven. Het was wel de juiste voor de aanhanger maar niet voor de juiste auto. Mijn suggestie zou zijn dat medewerkers altijd controleren of het wel past. Door dit hadden we een groot probleem! Maar als dit niet was voorgekomen dan had men van mij eem dikke Tien gekregen. Dus vandaar een 8.
Perfect. Gewoon goed geregeld en klantvriendelijkheid ten top.
per ongeluk bij van de wouw terecht gekomen.hier een hele mooie hyundai ix 35 gevonden met heel weinig km. ik ben tevreden.
Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Niet gepust. Erg goed gevoel over.
Ging goed, ik ben blij met mijn auto Hyundai I20. Ik voel me goed toen ik bij jullie autobedrijf was, heel attent, aardig en heerlijk behandeling, over papieren regelen, auto gekozen etc.
prettig
Goed geholpen
Keurige garage. Fijne verkopers (vertrouwde gezichten ook na 11 jaar!) Begrijpelijk dat de afleverbeurt naar augustus is verzet, maar toch jammer dat de auto niet gereinigd was. Verder ben ik heel tevreden!
bij een service beurt van mijn I10 zag ik een outlander die aan mijn wensen voldeed en kon meteen een proefrit maken werd zo vriendelijk behandeld en kreeg een hele goede prijs voor mijn I10 dat ik besloten heb om daar mijn outlander te kopen alles tiptop geregeld, ook na de aflevering toen ik ontdekte dat de navi niet geupdate was gebeld en dat word binnen 10 dagen geregeld top garage ik beveel iedereen auto van de Wouw aan.
heel goed
fijne jonge auto 9p toyota. zuinig in verbruik top
Zie boven
Heel fijn geholpen (al waren wijzelf wat chagrijnig), en uiteindelijk fijn verhuisd met een bestelbusje van AutoHopper
Deskundig advies Vriendelijk Behulpzaam Ten alle tijden aanspreekbaar Afspraken precies op tijd Mijn gemaakte afspraken konden met gemak verzet worden
van Andelstraat 7
5141PB Waalwijk