Ik Ben zeer tevreden van een nieuwe mooi auto gocht

Prima services!

Ik heb onlangs een nieuwe auto hier gekocht (Hyundai KONA EV) en vorige week een verhuiswagen gehuurd (via Autohopper). Enorm tevreden over de services! Prima garage en voor een ieder aan te bevelen.

Service optima forma!

Zeer vriendelijk en met verstand van zaken te woord gestaan door Richard. Alle gelegenheid voor een proefrit en na afloop vragen te stellen. We waren er snel uit en gingen tot aankoop over. Paar details afgesproken en een week later is de auto geleverd. Fantastisch hoe het allemaal gegaan is. De volgende auto gaan wij zeker hier weer aanschaffen. Nogmaals bedankt en tot ziens.

Zeer goede service.

Duidelijke website, zeer nette prijs en aardig personeel. Borg was volgende dag al terug gestort.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede service, makkelijk te regelen en voor busje is voor een goede prijs.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Ik heb de juiste service gehad.

Zeer vriendelijk geholpen door de betreffende persoon achter de balie, ik had eigenlijk een bakwagen gehuurd maar met een top alternatief kwamen jullie binnen n uur al. Super fijn geholpen tot de volgende keer.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Zeer goed autobedrijf en netjes behandeld

Goede service netjes te woord gestaan zeer netjes geholpen en staan altijd voor je klaar

• Faciliteiten wachtruimte

Een goede verhuisbakwagen voor een prima prijs

Na het huren van een verhuisbakwagen inclusief early pickup en verhuisdekens konden we op tijd beginnen met verhuizen. Vriendelijk personeel en het eerder ophalen was zelfs na de reservering zo geregeld. Enige minpuntje op de dag was dat de accu kapot ging, maar na een uurtje was de service dienst van Autohopper ter plaatse om het euvel te verhelpen.

Prettige verkoper

Mijn aankoop van de auto als prettig ervaren. Geen opdringerige verkoper en een fijne kant en klaar prijs. In de service zit wel nog een klein verbeterpuntje in. Ik heb de vakgarageapp per mail toegestuurd gekregen, echter is deze nog niet up to date voor de auto. Netjes een nieuwe distributieriem op de auto, alleen geen sticker met datum. Boekjes voor de auto worden netjes voor mij besteld. Wat ik nog niet gemeld heb is dat ik nu pas zie dat er tape op de achterdeur zit en een schroefje bij het lampje van de spiegel, dit zorgt voor trilling en kun je niet handsfree bellen, omdat dit stoort door het geratel. Als dit kenbaar was gemaakt dan was ik op en top tevreden geweest.

Ontiegelijk slecht!

Ik had netjes de bus van 11m2 gehuurd. Kreeg ik een telefoontje dat deze niet binnen gekomen is en dus niet aanwezig is. Dit vind ik echt niet kunnen! Waar de fout dan ook ligt. Ik had die bus dringend nodig die dag. Het is opgelost met de 6m2 bus, en dat heeft me erg veel tijd en energie gekost omdat ik hierdoor met slecht ijzel weer, wel een paar keer op en neer moest. We waren nu pas om 21.30 klaar. Terwijl mijn hulp hier ook niet op gerekend had. Ik heb me er echt heel erg rot om gevoeld. Omdat het ook een emotionele situatie was. Ik had liever in 1 keer al mijn spullen bij mijn ex gepakt i.p.v. hiervoor vaker die kant op te moeten gaan. Daarbij waren zij ook niet hulpbehoevend om hun tijd hiervoor meer uit te geven.... gewoon erg slecht

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Administratie ging vlot. Uitleg was helder. Auto was voorverwarmd (-8 ° die dag) We hebben erg veel gemak gehad van de laadklep. Kom hier zeker terug.

Gister een busje gehuurd,

Gister een busje gehuurd, vriendelijk ontvangen en zeer snel geregeld. Super!

Wow bij Van de Wouw

Goed advies Goede deal Snelle (re)acties

• Faciliteiten wachtruimte

Goed bedrijf om een auto/bus te huren.

Vriendelijk personeel en goed service

• Faciliteiten wachtruimte

Eenvoudige en betrouwbare reservering en levering van de auto.

Het reserveren gaat goed via de site. Er wordt per omgaande gereageerd als de reservering niet mogelijk is en er wordt nagedacht over alternatieven. De afhandeling van de geleende auto verloopt vlot en de geleverde huurauto's zijn altijd prima in orde.

Top dienst

Prima autoverhuurbedrijf alles naar wensen leuk en vriendelijke mensen, snelle afhandeling terug borg. Ik zal nog volgende jaar weer terugkomen om een cabriolet te huren. Wil jullie ook erg vriendelijk bedanken groetjes , Catovic

Toppie

prima voor herhaling vatbaar !!!

• Faciliteiten wachtruimte

Uitstekend tot en met de koop; matig bij aflevering

Het proces tot en met de koop was heel plezierig; vriendelijk, snel, behulpzaam. Bij aflevering voelde het helaas alsof we een brood kochten bij de bakker, niet helemaal passend als je 20.000 euro uitgeeft.

Goede service. Nette auto

prima auto. Vlotte afwerking kosten.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede verkoper, geen drammer maar rustig en realistisch. Auto gekocht, met als enige minpunt dat volgens omschrijving de spiegels elektrisch inklapbaar zijn, hetgeen niet het geval is. Dit is dus onjuiste info en hoort niet bij een zichzelf respecterend bedrijf.

Complete service

Van prijsaanvraag tot weer inleveren huurauto perfect geregeld.

Betrouwbaar bedrijf

Komen de gemaakte afspraken goed na.

• Faciliteiten wachtruimte

Goeie garage met top ocasions

Goeie deal kunnen sluiten en uiteindelijk een goede inruilprijs gekregen

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijke, rustige en heldere service

We hebben heel fijn contact met Richard, 1 vd vaste verkopers. Geen overdreven verkooppraatjes, geen druk. De winkel oogt rustig en overzichtelijk. Zo hebben we het contact met Richard ook ervaren. Laagdrempelig, duidelijk en heel ontspannen.

• Faciliteiten wachtruimte

Via internet geregeld. Reservering was snel bevestigd zelfs in het weekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel En goed materieel..

van Andelstraat 7

5141PB Waalwijk