perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij een Volvo v50 d5 automaat. Deze had al langer (ik denk bijna 1,5 jaar) bepaalde klachten, waaronder een trilling die door de hele auto heen ging als je rondom de 80 reed. Er hadden al verschillende bedrijven naar gekeken en wat dingen vervangen. En iedereen heeft altijd waarschijnlijk de oplossing. Het probleem bleef. Toen ben ik bij toeval bij MK autotechniek uitgekomen. Hun heb ik het vertrouwen gegeven om het goed uit te zoeken. En daar zijn ze in helamaal geslaagd! Ze zijn er echt ingedoken. Van verstuivers tot de automaatbak. De service daaromheen was top. Ik ben erg tevreden en vooral blij dat mijn auto weer fantastisch rijdt! Vanaf nu ga ik nooit meer ergens anders heen voor onderhoud of als ik nog eens iets aan m\'n auto heb. Ze hebben echt op alle vlakken verstand van auto\'s!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

De noord 17