correcte ontvangst en verdere afhandeling
Prima, goede duidelijke communicatie. Snel geregeld.
Prettig en behulpzaam
ford bus , met kraan gekocht zou een nieuwe apk op komen is ook gebeurd uiteindelijk in de garage terecht gekomen met de auto daar heeft hij 2 weken gestaan en ik was 6000 euro aan onkosten kwijt .heel erg jammer
Zeer goede service. En denken goed met je mee !! Verhuisbedrijf Gelderland
Recent heb ik bij de firma Andriessen een VW Transporter aangeschaft. De behulpzaamheid, de service en de aftersales waren van een hoogstaand niveau. Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken en die hun verantwoordelijkheid nemen. Ik ben zeer tevreden over het verlopen traject. Dikke Pluim!!! Bedankt.
Kundig, goede service (ook after sale), prima verhouding prijs/kwaliteit. Heb inmiddels mijn derde auto bij ze aangeschaft.
Top service! Bij binnenkomst ontvangen door een ontzettend aardige jongedame, er wordt gelijk koffie aangeboden. Helemaal blij met mijn nieuwe bus.
Fijn contact en goede service!
Recent een transporter gekocht Vriendelijk personeel en een goede service Een paar probleemjes, geen punt werd direct verholpen Een vriendelijke ervaren verkoper
Alles netjes geregeld
Gewoon goed
Onlangs een iveco daily aangeschaft bij andriessen Zeer goed geholpen door een aardige knappe vrouw😉 Snelle levertijd echt een aanrader
Goed behandeld en vertrouwen in jullie bedrijf. Auto bevalt goed.
Ik nam online reviews altijd met een korrel zout, maar de reviews voor dit bedrijf kloppen ook echt. Ik kocht van dit bedrijf een wagen, die ik op zeer korte rijd (een weekend) op mijn naam wou hebben. Is perfect gelukt! Hulde aan Femke voor het actief meedenken voor oplossingen! mensen die twijfelen aan de echtheid van deze review mogen me steeds contacteren ;-) mvg Bomenzorg Gert
Zeer goed bedrijf netjes en alles snel afgehandeld met een week had ik mijn bus met nieuwe apk Echt een aanrader
Mijn ervaring met Andriessen Bedrijfswagens is ondanks wat tegenslagen zeer prettig. Het is een professioneel bedrijf met een fijne persoonlijke benadering. Mijn contactpersoon is goed te bereiken en denkt met me mee. Mijn complimenten onder meer aan Femke Harbers
Vriendelijke en behulpzame mensen , vooral zeer tevreden over \"Bas\" altijd van zijn woord en zeer correct . Ook telkens een fijne ontvangst met een spontane tasje Koffie !! In onze mond gezegd \" SUPER\" . doe zo verder !!!
fijne communicatie, professioneel
Goede en snelle manier van handelen. Dat liet mij een goede indruk achter, om vervolgens te gaan kopen.
IJsselweg 49
7061XV Terborg