Uitstekende service

De garage bij ons om de hoek gaf aan dat de schokdempers aan de voorkant vervangen moesten worden. Volgens GS Automotive bleek dat helemaal nog niet nodig!!

Perfectie ;)

Prima geholpen, goede service, we kwamen terug omdat een van de remlichten het niet deed werd direct voor ons gemaakt. Danjulliewel!

Duidelijkheid vanaf het begin

Er is duidelijk gecommuniceerd mbt de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Zelfs advies gekregen over de staat van mijn distributieketting en wat dit betekend voor toekomstig onderhoud.

Duidelijk en transparante service

Fijne service! Sinds vorig jaar mei klant bij GS en tot nu toe goed geholpen, transparant en eerlijk over de kosten en bellen geregeld met updates als de auto langere tijd staat.

Goede communicatie

Snelle afspraak, tussentijdse communicatie, vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Andere reden

Alles naar wens!

Fijne communicatie met Nick, goed geholpen met de aanschaf van de auto, alles verliep soepel!

Vlot en vriendelijk

Vlot en direct geholpen met reparatie die uit de APK bleek. Zonder nieuwe afspraak. Helder over het defect en de kosten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Je word goed ontvangen en neem de tijd voor je

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super fijne professionele en persoonlijke service!

Nick heeft ons fantastisch geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto en inruil van onze oude. Hij wist goed te luisteren naar onze persoonlijke wensen en gaf goede professionele tips waar op te letten. Enorm blij met mijn nieuwe auto en blijf graag het onderhoud bij hem houden. Ik raad hem iedereen aan!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Service waar je blij van wordt !

Kom al jaren bij GS Automotive, altijd fijn geholpen en goed geadviseerd. S'morgens de auto voor een grote beurt gebracht, daarna werd ik thuisgebracht door een medewerker van GS Automotive . Om 17:00 de auto weer opgehaald. Tot mijn verrassing was de auto ook gewassen. Kijk, dat is nou service waar je blij van wordt.

Vriendelijke en goede service

Recent een tweedehands Fiat 500 gekocht bij Nick van GS automotive. Nick is een zeer vriendelijke man en heeft mij goed advies gegeven bij de aanschaf van mijn eerste eigen auto. Bij het ophalen van de auto werd hij perfect en schoon afgeleverd. De communicatie onderling verliep goed. Leuke bijkomstigheid is dat de auto bij het afhalen met een rode strik eromheen klaar stond. Voor de aanschaf van mijn volgende auto neem ik zeker weer een kijkje bij GS automotive.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

geweldige service en snelle levering

goed advies voor aanschaf van een 2de auto , eerlijkheid voorop ! en deze werd snel en fris afgeleverd. fijne mensen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Auto gekocht bij Garage GSAutomotive en het was een geweldige ervaring! De verkoper was super vriendelijk, professioneel en gaf me alle tijd om alles rustig te bekijken. Ze namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hebben me uitstekend geholpen. Zeer tevreden over de service en de auto zelf! Zeker een aanrader!”

Uistekend

Ik heb de auto om 0800 gebracht naar de garage en ze zouden bellen als er problemen waren. Ze hebben gebeld dat de banden slecht waren en dat is op gelost ze hebben prima service verleend en ik denk dat ik de auto voortaan bij hun in onderhoud breng.

zeer slechte communicatie

als er iets niet gedaan wordt of is, dan is het niet meer dan normaal dat je dat communiceert met klant.

Topklasse

Mijn Audi had een koeling lekkage. De garagist waar ik altijd naar toe ging durfde het niet aan ivm de complexiteit. Het was 2 dagen sleutelen en de problemen zijn opgelost. Ondertussen 1000 km verder en kan alleen maar zeggen: " Ware topklasse " . GS Automotive is een echte aanrader.

Top service

Het ontvangst voelde als warm welkom. GS heeft me snel, netjes & vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Nieuwe auto aangeschaft in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Fijne mensen, super gastvrij en ongedwongen bijna huiselijke sfeer. Wij voelden ons meteen op ons gemak. Nam uitgebreid de tijd voor ons en we kregen heel ruim de tijd voor een proefrit.

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Mijn eerste bezoek voelde goed aan

aardig, behulpzaam en eerlijk

Altijd goede service.

perfecte garage

Mijn BMW een grote beurt laten geven. Er zou een lekkage zijn die grote kosten met zich mee bracht. Gedegen onderzoek wees uit dat er geen reden was tot extra onderhoud. Er is mij 1.000 euro bespaard. Fijne mensen, Joop van Hout

Prima service en communicatie

Prima service en duideljjke communicatie over de verwachten kosten en prijs

TOP!

Normaal gesproken doe ik niet de moeite om bedrijven te beoordelen maar in dit geval maak ik een uitzondering. Bijzonder goed geholpen met de aanschaf van mijn auto. Een eerlijke prijs en een tegemoetkoming in de prijs van de banden toen bleek dat ze op korte termijn vervangen moeten worden. Super goede ervaring!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Netjes behandeld, wel hoge prijs.

Onderhoudsbeurt en apk, prijs aan de hoge kant, netjes behandeld. Bougies aan vervanging toe, de prijs daarvan was veel te hoog dus elders laten doen. De kosten zijn op een ander adres 35% lager met originele onderdelen. Jammer gemiste kans.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en goed contact. Zeer klantvriendelijk

Noorddijk 3

5705CX Helmond