Echt goed
Zie boven.
Top!
Afgelopen zaterdag een mini van 5 jaar oud opgehaald. Hij zag er uit als nieuw en was super mooi schoongemaakt! Mét strik! Het contact hierover was vriendelijk en persoonlijk. Ik zou dit bedrijf dus zeker aanbevelen.
Top bedrijf! Aandacht voor de wensen van de klant, fijn contact en eerlijke scherpe prijzen. Voor de 4e keer hier een nieuwe auto aangeschaft! Dat wil ook wat zeggen.
Mijn ervaring was goed, kreeg goede hulp en ruim de tijd om aan alle kanten van de auto te kijken. Dag na aankoop storing in de auto natuurlijk nooit leuk meteen langs gereden uit laten lezen en meteen opgelost terwijl ik zat te wachten.
Afgelopen weekend een auto gekocht en ingeruild. We zijn netjes, open, eerlijk en vriendelijk geholpen.
Duidelijke uitleg en het werken met originele merk onderdelen is voor mij belangrijk.
eerste keer
Wij kwamen bij toeval uit bij deze garage. We werden hartelijk ontvangen in een relaxte sfeer. We werden vriendelijk te woord gestaan,vragen werden duidelijk beantwoord en we kregen goed advies. Uiteindelijk een proefrit gemaakt in de linck&co,die we uiteindelijk na een beetje onderhandelen gekocht hebben. In tegenstelling tot andere garages werd er hier totaal geen druk uitgeoefend om ons tot kopen over te halen.Dit was een hele fijne nieuwe ervaring. Wij bevelen deze garage zeker aan..
Originele beoordeling
Als de door Nick beloofde reparaties aan onze linck&co uitgevoerd zijn schrijf ik de beloofde review.
Nette zaak op een mooie locatie. Uitgebreid aanbod van auto’s. Reparaties en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd.
Goed service
Het kundige team zorgt telkens weer voor een goede service.
Heel fijn en goed geholpen !!!
Werkzaamheden uitgevoerd zoals vooraf afgesproken. Nadien bij het ophalen van de auto de uitgevoerde werkzaamheden nog even doorgenomen. Verder geen, voor je gevoel, onnodig verrassende meerwerk uitgevoerd. De prijs was derhalve echt verrassend in positieve zin.
uitstekend
Prettige persoonlijke service
1ste keer dat ik kennis maak met CarProf GS Automotive. Werd meteen geholpen en heb er n goed gevoel aan overgehouden
Een erg aardige en geduldige verkoper/eigenaar. Een mooie inruilprijs voor mijn oude Mini en een goede prijs voor mijn schitterende nieuwe(re) Mini. Het is een prettig en betrouwbaar bedrijf en ik zal hier zeker nog een keer een auto willen kopen.
GS automotive is mijn vaste autobedrijf voor onderhoud en reparatie. zij staan altijd voor ons klaar met passend advies een een uitstekende service.
Goeie garage vriendelijke eigenaars (Dolf en Nik) En goede service en personeel
Ervaren mensen werken daar ben er zeer blij mee al voor een paar jaar
Ik ben correct te woord gestaan, ik kreeg een leenfiets mee, ik werd opgebeld zodra de apk voltooid was, ik hoefde niet te wachten bij de afhandeling, de nota was overzichtelijk, en de apk leek me degelijk uitgevoerd. Eerste minpunt: ongevraagd is mijn kentekenplaat van een nieuwe omlijsting voorzien met daarop de bedrijfsnaam. Dat had me wel even vooraf gevraagd of tenminste achteraf meegedeeld mogen worden. Tweede minpunt: ik vroeg of mijn linker-voorvleugel weer hersteld kon worden. Deze was door een té hoge stoeprand ontzet geraakt. Ik had een glad, strak reparatie-resultaat verwacht. Helaas werd dit niet glad en strak afgeleverd. Jammer: ik had graag meteen gehoord dat zoiets niet mogelijk was - dan had ik het wel laten zitten.
Heb mijn camper opgehaald. Alle opdrachten keurig uitgevoerd. Alles in goed overleg, zeer tevreden
Vriendelijke, klantgerichte benadering en fijn dat er service verleend wordt in vorm van het wassen van de auto. Had wel eerder een telefoontje verwacht toen de beurt klaar was of een indicatie vooraf hoe lang de beurt en keuring duren, zodat je daardan in je privé planning rekening mee kunt houden.