Gewoon goed

Je bent er niet zo maar klant Mijn gezin en ik kwamen voor een auto En die was om diverse rede aan onze kant niet geschikt er wordt geluisterd en nu rijden we via GS Automotive een hele fijne auto die door het bedrijf ergens anders is gehaald dus top wij zijn zeer tevreden klanten

Geweldige service!

Hartelijk bedankt Nick!

Aangenaam

Een hele fijne ervaring Heel vriendelijk , behulpzaam professioneel bedrijf. Ik heb mijn auto ingeruild voor een leuke prijs. En heel tevreden met de auto die ik heb gekocht Aanrader

Goed en eerlijk geholpen!

Na het aanvragen van een offerte snel een afspraak kunnen inplannen. Vervolgens is mijn auto goed onderhouden. Daarbij eerlijke communicatie over de staat van de auto, wat het beste meteen vervangen kon worden en welke werkzaamheden er in de toekomst aan zitten te komen.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en betrokken

Betrouwbaar bedrijf. Mensen zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en attent. Communicatie is ook top.

Super snel geholpen

Ik was mee aan de beurt en super snel klaar

Alles naar tevredenheid uitgevoerd

Alles naar tevredenheid uitgevoerd, alleen een klein puntje wat beter kan moest zelf bellen of de auto klaar was, was vorig jaar hetzelfde.

Zeer goedzeer

Vriendelijk en vakkundig personeel, goede vervangende auto, prijstechnisch goed en je äuto gewassen bij het ophalen top.

Zoekopdracht met goed resultaat en persoonlijke begeleiding!

Een tien is alleen weg gelegd voor de goden... De heren hebben er alles aan gedaan om een leuke en goede ervaring over te houden! Onze zoekopdracht hebben ze binnen de juiste termijn en met alle zorg en aandacht voltooid!

Heel vriendelijk personeel. En eerlijk daar gaat het mij om. Je hebt al meteen een vertrouwd gevoel als je daar binnen komt. Als je de auto komt ophalen zit er een mooie strik omheen. Toppie mensen.

Prima, betrouwbaar adres. Zeker een aanrader!

In de zoektocht naar een leuke auto voor onze zoon kwamen we terecht bij GS Automotive. Eerste indruk; betrouwbaar no-nonsens adres. Mensen die weten waar ze het over hebben, nette prijzen en leuk assortiment. De auto gekocht en hopelijk heeft onze zoon er veel plezier van!

Snel en top geholpen.

Snelle hulp, en goed service met een heerlijk bak koffie.

Netjes netjes

Zeer netjes

GS denkt mee met de klant

Ik ben extra gebeld, omdat ik iets niet goed had begrepen.

We hebben onze auto paar jaar geleden bij GS automotive gekocht. Vanaf de eerste moment vonden we het fijn en vertrouwd en de gunfactor natuurlijk speelt ook een rol.

goede service

reparatie,s en keuring corect uitgevoerd

Uitstekend garagebedrijf

Ben uitstekend en heel erg klantvriendelijk geholpen met onderhoud camper. Ze hebben heel goede kennis over onderhoud van de camper.

uitstekend

goede service perfecte behandeling en zorg voor goede montage's aan de auto bedankt

Vriendelijk

Vriendelijk personeel kopje koffie bij de balie en alles zoals afgesproken

Heel goed

Het was een hele fijne benadering,en hecht met de klant meeleven,ik vond het heel goed,gr.Henk

Top!!!

Fijne ervaring. Nette zaak. Goed geholpen. Nette auto’s. En met een zeer leuke auto naar huis gegaan. Snel geholpen en ik hoefde zelf weinig te doen.

Volgens afspraak, prima service. De opslag voor de winterbanden is ook goed geregeld.

Klantvriendelijk en transparant

GS automotive is transparant, erg behulpzaam en komt afspraken na. Erg betrouwbaar

Goede service en vriendelijke mensen.

Perfecte service!!

Een hele fijne service, erg persoonlijk,en dichtbij de klant!!

Noorddijk 3

5705CX Helmond