Goede service voor een betaalbare prijs

Gs automotive geeft een goede service voor een betaalbare prijs. Ik kan ze dan ook aanbevelen.

Een man van zijn woord!

Wij zijn zeer tevreden over de service van GS automotive. Zeer vriendelijk personeel, zijn transparant, geheel vrijblijvend en een man van zijn woord die zeker van zijn zaak is. Bedankt Nick voor de goede service en de mooie wagen natuurlijk!

weer uitstekend geholpen, nu met onderhoud Airco

weer super goed geholpen. zeer vriendelijke eigenaren. zeer vriendelijk personeel. wat te drinken als je wil. goede uitleg wat ze gedaan hebben en eventueel wat in de gaten te houden. ik vind het een superfijne garage. kan niet anders zeggen. ik ben zeer tevreden.

Persoonlijke aandacht

Een toegankelijk bedrijf met een open en eerlijke manier van communiceren.

Komt gemaakte afspraken goed na. Of het nu een auto is van veel of weinig geld. De aandacht voor beide is prima. Dus prima verloop van het aankoop proces.

Goed advies en vriendelijk geholpen. Mijn auto was netjes en feestelijk afgeleverd.

Perfecte garage

Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kon snel terecht en werd vriendelijk en goed geholpen.

Altijd positief

Mijn ervaringen met GS Automotive zijn altijd goed. Je wordt er klantvriendelijk en gericht geholpen.

top service

weer een mooie auto afgeleverd en een goeie deal gemaakt

Prima team van enthousiaste kerels

Vertrouwde plek om je auto achter te laten.

Super service!!

Top geholpen, eerlijk advies en snelle service

Mensen nemen de tijd voor je.

Auto gebracht voor een kleine beurt. Alles netjes besproken en zelfs een schone auto bij aflevering. Top service!

Hartelijk ontvangen, en extra service gekregen. Ik kom hier voortaan terug

Geweldige service

Snelle, vriendelijke service en goed geleverd werk. Geweldig.

Goed befrijf

Prima, alleen klein probleempje bij.afleveten omdat net daarvoor iemand de.accu wilde opladen en er iets fout ging. Moest ik terugkomen of 2 uur wachten . Laatste gedaan en na een paar lekkere koffies en een wandeling huiswaarts gekeerd...ziet er prima uit, auto rijdt fijn , alleen de versterker heeft de geest gegeven door dat accuprobleempje...dat is dan wel jammer, maar all together zeker een 8

goeie service

Klantvriendelijk en goeie service!

Ik kom er al een paar jaar en ben er erg tevreden. Nu nieuwe auto gekocht elders maar blijf bij hun voor de onderhoud auro omdat ik super tevreden ben hoe hun werken! Aanrader als je een goeie garage zoekt die niet onnodig kosten in rekening brengt voor je auto.

Zeer betrouwbare partij

Vriendelijk geholpen Eerlijk advies Met een goed gevoel en een mooie auto weer vertrokken

Zoals altijd, supergoede service.

Als je ze nodig hebt, zijn ze er voor je. Goede kwaliteit/ prijs garantie. Heel erg tevreden!

Goede snelle service

Meteen werden we geholpen bij aankomst. Eigenaar wist meteen welke auto’s geschikt waren voor mijn wensen. Auto zag er goed uit en reed fijn! Alles nog kunnen afhandelen en meteen de auto mee kunnen nemen.

Gewoon goed en duidelijk… love it

Transparant en duidelijk. Nooit te beroerd om mee te denken. Ik ga daar terug

Prima!

Goede service....

Net bedrijf, fijne mensen en met goede service

In december 2021 een VW Polo gekocht uit 2008. Prijs/ kwaliteitsverhouding goed. Na een week contact opgenomen dat de rem toch erg diep zat; dit is uiteindelijk netjes opgelost door de garage. Prima bedrijf!

Fijne mensen

Personeel neemt de tijd en is vriendelijk.

Noorddijk 3

5705CX Helmond