Erg goede en prettige service

Alle tijd, meedenken en medewerking toen ik met een ingewikkelde vraag kwam. Top

Ze denken mee in oplossingen, klantvriendelijk en service gericht

Zoals altijd alles snel en goed geregeld.

Eerlijk verhaal en eerlijke prijs.

Ik was opzoek naar een auto met een klein budget. Aan de telefoon meteen een eerlijk verhaal en advies voor een auto. De volgende dag langs gegaan en met een prima autootje voor een goede prijs naar huis gegaan. Erg blij mee. Open verhaal over het verleden van de auto en goed advies.

supergarage. eigenaren, geweldige mensen. monteurs ook.

supergoed geholpen. supergarage. zeer vriendelijke eigenaren, zeer goede monteurs. ik vind :het creme de la crème van Helmond. Ik ben blij dat ik naar hun ben gegaan. Dat had ik veel eerder moeten doen, maar ik kende ze helaas toen nog niet. Geven goed advies erna over nog een laatste dingetje. Erg fijn. Mijn auto is gewassen. advies over: mobiliteitservice, top. Gedaan. kunt u bij hun terplekke regelen. Mijn auto blijft daar in onderhoud tot zijn einde. Mijn volgende auto ook. Zo tevreden ben ik over Niels, Dolf en hun monteurs. o.a Jeffrey. Ik kan iedereen Gs automotive aanraden voor onderhoud. Showroom is geweldig. Dus een auto daar kopen, kunt u gerust doen. U zult zeer tevreden zijn.

Harde werkers, goede service en flexibel in het maken van een afspraak.

Harde werkers, goede service en flexibel in het maken van een afspraak.

Persoonlijke benadering

Fijne, persoonlijke benadering. Er wordt de tijd voor je genomen, zonder opdringerig te zijn. Open en transparant.

Super servise.

Top bedrijf,ben blij mee.

Zeer professioneel en erg servicepericht

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto. Afspraken worden nagekomen en er wordt echt met je meegedacht. Vriendelijk en kundig in de omgang, tot nu zeer tevreden. A. Unal

Hele goede service

Snelle bandenwissel voor een prima prijs

Super vriendelijk, supersnel geholpen

Ik heb 's morgens mijn auto gebracht en kon hem al rond 15.00 halen supersnel ik ben hier zeer dankbaar voor

Top bedrijf! Top service!

Als opdracht een mooie A-klasse te leveren. Binnen 1,5 week de perfecte auto gevonden en afgeleverd. Klasse!

Zeer zeer klantvriendelijk

Zowel van de werkplaats als van de verkoop afdeling krijg je veel duidelijkheid. Ze zijn eerlijk en oprecht. Komen met een passende oplossing en denken met je mee. Een betere garage kunnen wij ons niet wensen.

Fijne service

Correct behandeld en goede service.

GS automotive is zeer klantvriendelijk en heeft een goede service

Gewoon goed

Fijne mensen

een TOP bedrijf

Het is een bedrijf waar de klant voorop staat ze zijn gemoedelijk en vakkundig . Je voelt je zelf zeer op je gemak bij Nick en Dolf Je kunt ze alles vragen niks is teveel als het mogelijk is, een uitstekende garage voor onderhoud en aankoop Zelf heb ik voorheen mijn auto bij een merk garage in onderhoud gehad tot ik bij GS Automotive klant werd heb er geen spijt van Dolf, Nick, klaas, luc, Wesley en Michel een super team

Goede en snelle service, voor keuring en reparatie

Goede en snelle service, voor keuring en reparatie.

Wat een leuk en jong bedrijf. Goed en eerlijk geholpen door deze jongens om een nieuwe auto te kopen maar vooral ze nemen de tijd om je goed te helpen en dingen uit te leggen. Zelfs nog persoonlijk naar huis gebracht en opgehaald door Klaas omdat de leenauto’s al weg waren , nou waar vind je dit nog. Dus al met al een vriendelijk maar vooral sociaal bedrijf.

Prima ervaring, deskundige verkoper

In één woord TOP.

Vriendelijke ontvangst met zeer vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen. Goede service. Je bent daar klant en geen nummer. De nieuwe auto werd zeer netjes afgeleverd.

Correct, netjes en snel

GS is een jong dynamisch autobedrijf met vakkundig vriendelijk personeel.

Goede service en altijd een eerlijk advies

Inmiddels ben ik al enkele maten klant bij GS Automotive, zowel voor onderhoud als oriëntatie van een andere auto. Ze geven netjes aan wat wel, maar ook wat niet nodig is qua onderhoud. Maar ook bij eventuele aankoop van een andere auto geven ze objectief informatie over de te verkopen auto zodat je een wel overwogen keuze kunt maken. Service is ook altijd goed en ze komen hun afspraken altijd na. Ik kan GS Automotive dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

Prima geholpen

Uitstekende service, auto thuis opgehaald en leen auto gekregen. Einde dag auto gewassen en terug gebracht. Telefonisch overleg gehad wat er gedaan moest worden. Super geholpen en een aanrader!

Noorddijk 3

5705CX Helmond