Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meedenkend.

Fijne gasten, autoliefhebbers en geen gladde verkopers

Ontspannen verkoop, wederzijds vertrouwen en eerlijk.

Super 1e ervaring bij de aankoop en inruil van een auto. Correct, eerlijk, vriendelijk en zeer deskundig advies.

Klasse service!!

Staan meteen klaar..supervriendelijk..maken tijd voor de klant!! Ik ben een tevreden klant!! Ps met een leuke auto!!!

Vriendelijk geholpen, leuke strik op de auto en alles nagekomen.

Service is goed

Een koud water reservoir met de zomer in de winkel bij de balie, voor de klanten voor een koud glaasje water te drinken. . . Of hebben jullie die al . .

Top bedrijf

Netjes geholpen en heel blij met onze nieuwe auto .. een woord : top!

Zeer klantvriendelijk

Recentelijk onze Mitsubishi Outlander opgehaald. Auto stond met een grote strik en kleine aankondiging op naam op de oprit. Menig officiële merkdealer kan hier nog van leren. Goede afwikkeling. En zeker niet opdringerig.

Wat een geweldig en enthousiast personeel!! We zijn geweldig geholpen!! Niks is ze teveel. We zullen ze ZEKER aanprijzen!!!! NIET opdringerig, gewoon gezellige, Brabantse gemoedelijkheid. En, héél belangrijk: gewoon eerlijk!!

Flexibel en goede service.

De airco pomp vervangen. snel geholpen. Goede oplossingen toen er een verkeerde pomp geleverd was. De betreffende monteur is flexibel en kundig! Kortom fijn bedrijf.

Bij telefonich contact had ik meteen al een goed gevoel over GS Automotive,bij het brengen van mijn bus hadden ze al eventueel benodigde materiaalbesteld naar aanleiding van mijn klacht ,maar gelukkig niet nodig En belden volgens afspraak dat de bus klaar was ,en de PRIJS voor onderzoek en reparatie viel reusachtig mee TOP bedankt bij een dealervan het merk van Mn bus was ik zeker weten veeeeeel meer kwijt

Professioneel snel en vriendelijk

Top service

Top service en goede communicatie meer dan tevreden

Gewoon een nette en transparante garage.

Eerste ervaring was. Ik ben vriendelijk geholpen en op mijn vragen werd uitgebreid antwoord gegeven. Ze zijn een jong bedrijf dat zich juist wil kenmerken door vertrouwen en klantgericht te werken. Ik denk dat ze op deze manier zich onderscheiden van andere garages, waar transparantie en vertrouwen vaak wegvallen

Super!!!

Nog nooit geweest, auto gezien via Marktplaats. In het echt nog mooier!!!! Sympathieke, normale verkopers. Prima inruilprijs en goed geholpen. Deal was snel gesloten!

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk personeel en een professioneel bedrijf. Ze zijn snel en komen hun afspraken na.

- Klantvriendelijkheid (fijn gesprek gehad met de eigenaar) - Service ( auto was gewassen) - Afspraken ( perfect nagekomen) - Keuring (alles naar behoren uitgevoerd) - Prijs ( de prijs kwaliteitsverhouding is zeker aanwezig) Ben nog nooit zo fijn geholpen dan bij GS automotive. Voor iedereen een aanrader.

goede service

zeer klantvriendelijk,goede service en uitleg van wat is gedaan zal zeker mensen adviseren hier naar toe te gaan. .

Goed maar moest zelf bellen of hij klaar was

Goed en kon snel een afspraak maken, goed overleg over de kosten, klein minpuntje was dat ik zelf moest bellen of de auto al klaar was terwijl hij klaar stond.

Persoonlijke service

Je voelt je als klant een persoon en geen nummer

Goede service en prettige sfeer

GS brengt een eerlijk en duidelijk verhaal. Dat is zoals het hoort!

Uitstekend geholpen

Prettig

Neemt de tijd voor je, ondanks het feit dat z'n partner afwezig was. Komt betrouwbaar over, draait ongevraagd de reparatie geschiedenis van de auto uit, informeert nog extra bij de desbetreffende dealer, zodat je als koper een zo goed mogelijk beeld krijgt van je auto en in het geval van een elektrische auto, links naar laadpalen en monteurs. TOP

Vriendelijk, meedenkend en oprecht klantgericht

...

Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel

Noorddijk 3

5705CX Helmond