Altijd vriendelijk en oplossingsgericht

Alleen maar positief! Deze heren weten echt waar ze mee bezig. Voorbeeld voor andere,

zeer goed

Mijn ervaring is dat het een garage is die conform afspraak werkt

Super geholpen

Vriendelijk, behulpzaam en informatief.

klantvriendelijk en goede snelle service

Eerste keer dat ik bij GS Automotive in contact ben gekomen. Vooral de snelle service en klantvriendelijk hebben mij overgehaald. Ik ben er zeer blij mee

Uitstekend onderhoud met prima service.

Dit is bij GS mijn tweede onderhoudsbeurt, terugkomen is op zich ook al een waardeoordeel.

geweldige service

Ik had een probleem met mijn auto. Dit hebben ze goed verholpen. Erg vriendelijke mensen, weten waar ze het over hebben. Zijn goed bereikbaar. Fijn ook de haal/breng service.

Erg klantvriendelijk

Goede service, heldere communicatie en erg klantvriendelijk. Ook snel gewerkt.

Vriendelijk en zorgeloos

Uiterst vriendelijk ontvangen en heb veel vertrouwen in degenen die het onderhoud aan mijn auto doet. Vandaar dat ik na die beurt weer zorgeloos en met veel plezier van mijn auto kan genieten!

Top service met heel vriendelijk personeel

Goede aflevering van de auto. Zonder onder druk gezet te worden de koop kunnen afronden. Overal wordt de tijd voor genomen en alles wordt duidelijk uitgelegt.

Kloten

Heb jullie al een bericht gestuurd en dat spreekt voor zich en is voldoende duidelijk

vriendelijk-vak bekwaam-behulpzaam , zijn goei gasten, ik wordt klant !

vriendelijk, je daar goed ontvangen vak bekwaam , ze weten wat er moet gebeuren behulpzaam , je krijgt op alle vragen een juist antwoord. zijn goei gasten , dat zijn ze ook ik wordt klant, dat hebben we samen in overleg afgesproken helaas was het koffiezet apparaat in onderhoud !!!!

Ik heb een zeer positief oordeel over GS Automotive. Zeer klantvriendelijk.

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en afhandeling van de verkoop van mijn auto van dit bedrijf en aankoop van mijn Renault Twingo. Ik raad ze zeer zeker aan.

Gewoonweg super

Fijne ontvangst, kundig personeel, en gunstige prijzen!

Goede service betaalbare prijs

Goede service betaalbare prijs

Snel en vriendelijke

Snel en vriendelijke service.

Super! Goede service.

Gratis leenauto. En je auto is gewassen bij terugkomst. Daarbij rekenen ze een eerlijke prijs. Kortom meer waarde voor je geld dan bij de dealer. Gewoon top!

Vriendelijk en gedreven!

Denken met je mee, geven een goed advies en SERVICE is hier nog met hoofdletters geschreven!!

Echt subliem weer!

Mijn ervaring met GS Automotive was vandaag weer helemaal top. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die de service en nazorg zo hoog in het vaandel heeft staan. Je zou haast denken "dit klopt niet", omdat ik door alle autobedrijven in het verleden werd teleurgesteld. Ik zal volgende auto zeker weer hier aanschaffen. Daarvoor rij ik graag even van Nijmegen naar Helmond. Dus zoek je een auto, koop 'm dan in deze lastige corona tijden bij GS Automotive, want dat verdienen ze echt!

zeer goed

geen onnodige kosten.klantvriendelijk ook in deze moeilijke tijd i.v.m. de coronavirus crises.raad iedereen aan hier naar toe te gaan .

Fantastisch!

Prachtige auto gevonden via Autotrack.nl. Bij de eerst bezichtiging al meteen een proefrit kunnen maken en alle optie besproken. Auto geleverd zoals afgesproken, en met een prachtige strik! Erg meedenkend en altijd onafhankelijk advies! Topservice!

Uitmuntende service voor een nette prijs!

Bijzonder vriendelijk, sociaal en behulpzaam personeel. Toen ik mijn auto kwam brengen, werd mij medegedeeld dat het er tussendoor geschoten was deze in te plannen. Maar dit werd meteen goed gemaakt. Ik mocht mijn auto daar achter laten en kreeg zolang een leenauto mee. Na 2 dagen was de mijne gerepareerd en ook nog eens voor een eerlijke prijs! Het is allemaal zo netjes verlopen dat ze aan mij een nieuwe vaste klant hebben.

Jong en dynamische

Auto binnen gebracht voor apk. Duidelijke afspraken die ze ook nakomen. Top

Netjes en betaalbaar

Auto gebracht voor onderhoudsbeurt en nieuwe banden. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd en ook nog scherp geprijsd. Als extra service is de auto ook nog gewassen.

Goed geholpen.

Goede service, prettig personeel. Fijn dat auto werd opgehaald en 's-avonds weer teruggebracht in deze tijd.

Koffie staat altijd klaar😁

Noorddijk 3