perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één woord GEWELDIG!!!!!\r\nBen vandaag geweest voor een beurt aan mijn Astra. \r\nDe service, eerlijkheid, oprechtheid en prijs gewoon geweldig. \r\nNog nooit eerder hier geweest maar ga bij deze garage niet meer weg!!!!\r\nJe wordt als klant zo open ontvangen en behandeld gewoon een verademing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en altijd duidelijk in communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, duidelijk over wat er wel en niet aan onderhoud moet gebeuren en alles zoals vooraf afgesproken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service goed in de omgang

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik raad GS Automotive ten zeerste aan! op 19-05-2018 mijn nieuwe auto (Volvo S40 1.8) gekocht en deze op mijn verjaardag een week later opgehaald. ik moest er 100 km voor rijden, maar dat was het meer dan waard!\r\nZeer vriendelijke en klantgerichte benadering van het personeel. een eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn oude auto.\r\nhet personeel is niet opdringerig en in your face, maar juist netjes, behulpzaam en eerlijk. \r\neen mooi bedrijf en het beste is ze gegund!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk,deskundig en een zeer goede service\r\nmet ook nog even een kop koffie.daarnaast valt de prijs van reparatie mee.dus zullen we gs automotive aan iedereen aanbevelen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed vriendelijk mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooraf werd duidelijk aangegeven wat de mankementen van de auto waren, de kosten van reparatie. Hiervoor werd toestemming gevraagd, APK werd ook uitgevoerd. Prima contact en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service,zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier 2/3 maanden geleden een Alfa Romeo 147 gekocht, eerste maanden verbruikte de auto wat redelijk veel benzine en had niet echt \" pit \". Na laten meten en kwam uit dat 1 bobine niet wordt gebruikt. Toch eventjes Nick een mailtje gestuurd en het werd allemaal netjes afgehandeld, leen auto meegekregen en volgende dag de auto netjes gemaakt. Onwijs goede service, geen standaard verkoop praat van gladde verkopers, gewoon persoonlijke service zoals het hoort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een leuk ontvangst, super gezellige verkoper ! We kwamen voor de koop van een motor, goed geholpen en we kregen zeker het gevoel dat we hier nog eens terug zouden komen voor de aanschaf van een 2e hands auto.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zag mijn auto op internet bij GS Automotive. De omschrijving kwam heel goed overeen met hoe de auto er in werkelijkheid uit zag. Dat is wel eens anders. Maar na een kop koffie en een goed gesprek kon in proefrijden. Het gehele proces verliep allemaal netjes en soepel. Ik besloot de auto te kopen. En nog geen moment spijt van gehad! \r\n\r\nIk heb het meest te maken gehad met Nick. Vriendelijk en professioneel maar niet over de top. Dat geeft vertrouwen want anders voelt het nep. Blijf fris en eerlijk dan blijf je tevreden klanten hebben. Net als ik! Ga zo door!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service! Snel en vriendelijk!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super garage met uitstekende service! Goede prijs/kwaliteit verhouding en eerlijk advies.\r\nLekker casual ook alsof je thuis bent.

Noorddijk 3

5705CX Helmond