Mijn BMW 330e gekocht en onlangs een servicebeurt gegeven. Ook een tuning laten uitvoeren die zeer geslaagd is. Fijne mensen en een betrouwbaar adres, je voelt je klantkoning, chapeau, Joop van Hout Deurne
Er wordt goed naar de klant geluisterd. De reparatie wordt naar behoren uitgevoerd. Alleen gaat de communicatie per telefoon niet altijd zoals was afgesproken.
Eerlijk advies. Houden zich aan afspraken.
Prima service, klantgericht
Ik rijdt een wat oudere bmw. GS zorgt er altijd voor dat ik binnen no time weer op weg ben.
Qua leenauto,s echter een beetje vergeetachtig
Professioneel, transparant en recht door zee. Top dealer, top voorwaarden. Bedankt.
Wordt van te voren gebeld over wat allemaal gedaan moet worden en wat er eventueel ook aankomt maar nu niet gedaan hoeft te worden.
Geven een duidelijke weergave van de staat van de auto en reparatie mogelijkheden, waarbij ze rekening houden met de verschillende opties voor de klant, in het belang van de klant.
Bijzonder vriendelijk en goed en duidelijk in overleg
Klantgericht en goede service staan hier hoog in het vaandel
Onlangs heb ik een auto gekocht bij GS Automotive. Ik voelde mij van het moment dat ik binnenkwam tot ik wegreed met mijn nieuwe auto geholpen en op mijn gemak. Dolf verzorgde een klantvriendelijke service en was geïnteresseerd in mij als koper. Ik raad GS Automotive zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe auto!
Binnen no time hebben ze mijn werk bus geregeld. Hulp veren imperiaal nieuwe apk dankjewel jongens ik kan weer aan de slag!!
Prijs-kwaliteitverhouding prima, alles volgens afspraak.
Would have been 5 stars but the work kept getting delayed.
Plezierige ontvangst met ruimte voor overleg , duidelijke communicatie.
Zelfs voor een simpele APK nemen ze de tijd om je te helpen. Alles wordt netjes uitgelegd en dingen worden met je overlegd. Ik ben blij verrast met de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf!
Fijne club om mee samen te werken, duidelijke communicatie en houdt je op de hoogte als afspraken gewijzigt dienen te worden
Goed geholpen, het is zo snel mogelijk gebeurt en het slot werkt weer perfect
Heel fijne goed garage, auto deed het niet meer. Zaterdag gebeld konden hem brengen en hij was in de namiddag al klaar. Goede service, zeer tevreden
Gastvrij en vriendelijk
Ga hier graag naar toe. Vooral de vriendelijke service en het goede werk zorgen ervoor dat ik hier graag kom
Het verschil met andere autobedrijven, de openheid, vriendelijkheid, de benadering van de klant (niet opdringerig) en toch heel persoonlijk. We hadden meteen een match! Hier wordt je niet als potentiële koper behandeld maar als mens. Heel belangrijk! Nick en Mike en andere mede werkers, heel erg bedankt voor de goede service!
Prima b handeling en uitstekende service.