Aardige verkoper en zonder poes pas heerlijk
Oude bus ingeruild voor nieuwe. Snel geregeld duidelijk zonder poespas. Vorige bus kwam ook bij van Hunnik vandaan en de volgende waarschijnlijk weer.
Zeer correct , snel en betrouwbaar!
Geen opdringerige verkoper goed contact geen onzin dingen.
Geen plakkerig gedoe maar de wensen van de klant staan bovenaan. Uitstekende service ervaren!
Kort en krachtige uitleg en afspraken!
Uitstekend bedrijf! Alles word netjes uitgelegd en de service is ook erg goed.
Van het eerste ontvangst naar tussentijds op de hoogte gehouden tot de aflevering. Alles verliep vlekkeloos, dit soort bedrijven worden schaars. Echt een aanrader!
tevreden
De keuze is enorm gelukkig hebben wij goed advies gekregen om de juiste bus voor ons te kopen het is uiteindelijk een Mercedes Vito automaat geworden en ook hierin hadden wij nog weer verschillende keuzes in uitvoeringen kleuren enz. Team Van Hunnik bedankt
Vriendelijk en behulpzaam. De verkoper had plezier in zijn werk.
Super geregeld met de aanschaf van alweer , 3 3 nieuwe service bussen voor Loke bv.
Zeer netjes en professioneel geholpen door Mats!
Snel en goed geprijsd
Ik ben hier top behandeld en op een hele fijne en deskundige manier geholpen.
Ja, eigenlijk heel eenvoudig. Kijken, kopen rijden. Geen lange levertijden, geen opdringerige verkoper en wat afgesproken is wordt ook gedaan. Erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden.
Kom er inmiddels al jaren. En zou bijna eerder kiezen voor een auto die hun hebben staan dan 1 die ik zoek. Altijd goed en eerlijk geholpen. Ook als er achteraf iets is lopen ze niet weg van hun verantwoordelijkheid. Wat mij betreft top!!!
Mats mijn contract persoon zeer fijn ervaren. Fijne service fijne collega's onderling. Je komt hier in een fijn bedrijf.
goed geholpen en duidelijke afspraken daar werd ook netjes aan gehouden top!
Ik heb gekocht pressie auto wat ik zocht !
Veel keus, duidelijk en zeer zeker niet moeilijk doen. Altijd koffie en gezellig praatje. Hee en de auto's, die zijn zoals ze zijn. Het gaat om snel zakelijke afhandeling en dat is van Hun ik bedrijfswagens..
Snelle afhandeling door fijne en accurate communicatie en goede service omdat we nog de keuze in velgen kregen en goed advies kregen over de inklapbare imperial. En goed uitleg bij de aflevering.
Lekker vlot in de afhandeling! Ruime keus en geen fratsen achteraf ! Prima plek om je bedrijfwagen aan te schaffen
Goede service, correcte en snelle afhandeling, deze mannen zijn pro's
Voor mij een nieuwe ervaring , de aanschaf van een nieuwe bus. Fantastisch geholpen en alles binnen een week geregeld. Dus , vooralsnog, een plezierige ervaring.
Wanraay 15
6673DM Andelst
Op zoek naar een bedrijfswagen? Bij Van Hunnik Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres. Met een daadwerkelijke voorraad van meer dan 300 bedrijfswagens is de keuze enorm te noemen. Het gaat uitsluitend om jonge en nieuwe bedrijfsauto’s van alle gangbare merken. Doorgaans in perfecte staat en aangeboden voor zeer scherpe afleveringsklaar (!) prijzen. Bij van Hunnik least u vaak binnen een dag, waarbij het voor u scherpste aanbod gezocht wordt. Complete service, ombouw voor bijvoorbeeld speciaal vervoer, export...voor Van Hunnik Bedrijfswagens zijn dit vertrouwde diensten. Al sinds 1994 een bekende speler op de markt met een ervaren klantvriendelijk team, een vlotte handelswijze en transparante prijzen, BOVAG gecertificeerd.