Denkt mee, zeer behulpzaam van begin tot eind. Zeer goed materiaal.
OP internet eerst gekeken. Jullie hebben de beste en meest overzichtelijke website. Ik heb er een tiental bekeken.
goeie verkoper lekker fanatiek kon op elke vraag meteen duidelijk antwoord geven.
Via marktplaats kwamen we bij van Hunnik bedrijfswagens terecht. we waren op zoek naar een nieuwe of nieuwgebruikte bus. We zijn heel tevreden over van Hunnik, vriendelijk en kwamen hun afspraken goed na.
Nu 2x een Mercedes Sprinter aangekocht bij Van Hunnik.. beide keren: snel en service gericht, gewoon TOP! De mensen bij Van Hunnik zetten net dat stapje harder en meer voor de klant.
Goed geholpen, snelle service, betrouwbaar en duidelijk.
Top geholpen door verkoper Mats. Waar de leasemaatschappij het af liet weten pakte hij het op.
Heel veel autoverkopers hebben nog steeds niet in de gaten dat het niet om dat typische maatpak of strakke kapsel gaat. Bij Van Hunnik Bedrijfswagens ben ik geen poespas tegen gekomen, wel een mooie bus voor mijn onderneming. De snelle en correcte communicatie in combinatie met kennis en doe maar gewoon, dragen eraan bij dat ik hun zeker kan aanbevelen.
Nieuwe ford custom gekocht Is netjes bij de bever auto ombouw afgeleverd voor rolstoel aanpassing en weer opgehaald pas betaalde toen alles klaar en gekeurd was duurde door de RDW meer dan twee maanden.
Betrokken, meedenkend en professioneel.
Prima geholpen door Menno, veel kennis op 't gebied van bedrijfswagens, en zeer veel keuze/voorraad. Scherpe prijzen door groot inkopen. Binnen 1 week de nieuwe Ford op kunnen halen, prachtig gepoetst en rijklaar gemaakt....
30 jaar
Goed behandeld en netjes afgeleverd.
Slimme korte lijntjes, snel gehandeld en veel op voorraad. Gek dat ik auto's bij de dealer heb gekocht terwijl ze hier voor het uitzoeken staan.
Ik kwam het terrein oplopen en er heerste een ongedwongen sfeer. Niets moet en alles kan. Door deze sfeer was alles in zeer korte tijd geregeld. Super mooi assortiment en zeer begripvolle verkoper die je niets aan wilt smeren wat je misschien niet wilt. Aardige mensen in de werkplaats en op kantoor. Werkplaats ziet er keurig en verzorgd uit. Nogmaals een aanrader voor iedereen die een bedrijfswagen nodig heeft.
Prima persoonlijke benadering. afspraken nagekomen, en een mooi assortiment wat er keurig uitziet. en de kleine jongens kregen iedere keer ice thee green mee :)
Prima ervaring. Adequaat gereageerd op onze offerteaanvraag. Er was goed overleg mogelijk. Nette inruilprijs ontvangen voor onze Ford transit Connect. Transactie is netjes afgehandeld.
Zoekende naar een nieuwe auto zijn we op internet gaan kijken wat er zoal mogelijk is. Zo kwamen we o.a. terecht bij Van Hunnik Bedrijswagens. Na een bezoekje met een proefrit waren we het al snel eens over de prijs. De financiele afwerking en de levering verliepen boven verwchting plezierig en correct. Dit bedrijf ie een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe anderen bedrijfsauto.
Gewoon eerlijk advies. Daar houden wij van.
Gekocht een Renault Trafic, helaas van korte duur, schade veroorzaakt door een niet oplettende bestuurder linksachter
Goed geholpen
Super goed ontvangen , maar vooral een luisterend oor voor wat betreft de specifieke wensen van de klant. Goede uitleg en advies , en dan maar vooral niet de arrogantie zoals bij de meeste merkdealers. Perfecte afspraken , maar vooral ook de uitvoering hiervan. Met andere woorden, de meeste keuze wat betreft de keuze van de voertuigen, maar vooral super prijs kwaliteit verhouding .
Goede uitleg en vriendelijk
Wanraay 15
6673DM Andelst
Op zoek naar een bedrijfswagen? Bij Van Hunnik Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres. Met een daadwerkelijke voorraad van meer dan 300 bedrijfswagens is de keuze enorm te noemen. Het gaat uitsluitend om jonge en nieuwe bedrijfsauto’s van alle gangbare merken. Doorgaans in perfecte staat en aangeboden voor zeer scherpe afleveringsklaar (!) prijzen. Bij van Hunnik least u vaak binnen een dag, waarbij het voor u scherpste aanbod gezocht wordt. Complete service, ombouw voor bijvoorbeeld speciaal vervoer, export...voor Van Hunnik Bedrijfswagens zijn dit vertrouwde diensten. Al sinds 1994 een bekende speler op de markt met een ervaren klantvriendelijk team, een vlotte handelswijze en transparante prijzen, BOVAG gecertificeerd.