tevreden klant

Vandaag bij a27 een auto gekocht, goede prijs, snelle en correcte afwikkeling. Geen flauwe verkoop praatjes, see is what your get!

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Zeer klantvriendelijk, deskundig en eerlijk verhaal over de auto! Ik kreeg alle tijd (zelfs buiten de openingstijden) en ruimte om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Ook bij het ophalen stond de auto al keurig netjes klaar, werden alle vragen beantwoord en wederom met een enorme service en klantvriendelijkheid!

Doen wat ze zeggen

Zeer vriendelijk en humot

Super service!

Goed en fijn geholpen! Zelfs als extra service hebben ze mijn auto gewassen. Hier kom ik zeker terug!

Eerlijk zaken doen!

Prettig onderhandelen met dit bedrijf over een aangeboden auto. Bij inkoop goede uitleg gehad waarom hij uitkomt op een bepaalde prijs en ..... hij word bij inkoop goed na gekeken wat positief is voor een nieuwe koper! We werden gratis thuis gebracht toen we onze auto aan dit bedrijf hebben verkocht. Wat een goed bedrijf met eerlijke mensen!

To the point,zonder opdringerig gevoel!

Ik ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. To the point!Zonder dat je een opdringerig gevoel krijgt! Ik ben erg tevreden en happy met mijn nieuwe autootje! Echt een aanrader!

Top!! een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een heerlijke cabrio gekocht. Deskundig advies en zeer vriendelijke mensen. De auto voor een contra-expertise door een garage na laten kijken, deze kwam wederom tot het oordeel dat het een prima auto voor deze prijs is waarbij de technische staat exact overeen kwam met wat ons verteld was. Dit bedrijf doet wat ze zeggen, afspraak is hier gelukkig ook echt een afspraak!

Fijne mensen, prima service ,en voor iedere portemonnee !!!

Ik zal er zeker terug komen , en raad iedereen aan Auto kopen ga eens langs A27 Auto's !!!

Eerlijke betrouwbare mensen!

Vandaag heb ik mijn auto hier verkocht. De gene waar ik contact mee had had me een bod gedaan en in overleg hebben we de uiteindelijke prijs besloten! Goede uitleg en ze vertellen je precies wat je moet weten! Ik ga hier zeker nog een keer terug, of ik nou een auto ga kopen inruilen of verkopen! Zeker een aanrader !

Fijne auto gekocht en in onderhoud

Half jaar geleden een mooie Renault Megane Estate gekocht. We zijn al 25 jaar klant naar tevredenheid, waarvan 15 jaar met twee auto's. Net grote beurt gehad, zoals altijd weer prima. Kortom, een tevreden klant, Bill B. - Gorinchem

zeer klantvriendelijk en to the point !!!!

vanwege het feit, dat u in positieve zin opvalt, wil ik u een compliment maken over de wijze, waarop u uw zaken doet. zeer klantvriendelijk en to the point !!!!

Top bedrijf

Super bedrijf!! Na een mooie golf te hebben gekocht en na 2wk een probleem is het na veel zoeken helemaal opgelost! Sjapo maatjes en zeker een aanrader voor iedereen om bij jullie langs te komen

Eerlijk en duidelijk verhaal

Met een bescheiden portemonnee kwam ik uit bij A27 auto's. Nette auto gezien voor een scherpe prijs. Beetje schaafschade, maar daar was de prijs naar. Verder een keurige, schone auto met bijna jaar APK en NAP rapport. Eerlijk en duidelijk verhaal, vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling. Ga hier zeker terugkomen!

Heel goed

In Februari een camper gezien bij a27 meteen gaan kijken en het was wat wij zochten ,vriendelijk ontvangen en met alle rust kunnen kijken . Na een week konden we de camper ophalen met 4 nieuwe all weather banden gratis erbij ,en blij reden we naar huis en na een paar dagen was er een luik op het dak kapot gebeld met Cris Kom met de camper hierheen dat word gemaakt ,maar omdat wij uit Limburg moesten komen kregen we een leenauto ,en na een week was alles klaar en konden we met het leenautotje onze camper ophalen . En alles was perfect gemaakt alle lof voor Cris en zijn team. Bedankt

Heel fijne service

Auto gekocht en eerlijke inruilprijs voor oude auto gekregen. Service is prima. Ophalen auto na 17:00. Kleine probleempjes werden direct weer opgelost En voor andere dingen hebben ze een coulance regeling. Die echt werkt. Zeer prettig om zo behandeld te worden. Groet, Laura en vincent

Super!!

Hier pas geleden een auto gekocht, werd gelijk vriendelijk geholpen geen slap gelul over de auto. Ben super blij met mijn BMW! Prima service. Zeer vriendelijk personeel! & nette showroom. Volgende auto ga ik ook zeker daar weer halen ;)

Fantastisch

Enige tijd geleden mijn auto hier gekocht. Ik werd zeer goed geholpen door de vriendelijke en behulpzame verkopers. Heel erg tevreden en voor herhaling vatbaar.

Top!!

Dit is de derde aankoop die ik heb gedaan en de eerste voor mijzelf. De ontvangst is warm, ongedwongen en enthousiast. In alle redelijkheid worden de opties besproken over een eventuele aankoop en verkoop. Een fijn team van goede verkopers die weten waar ze over praten en vooral eerlijk zijn over het product waar je als klant interesse in hebt. Gewoon naar binnen lopen en je gewoon weer eens koning voelen als klant. Ga zo door mensen.

Alles tot in de puntjes geregeld.

Zeer goede ontvangst. Nette verkopers en je kan van alles regelen Met ze, afspraken komen ze na en hebben Alle tijd voor je en goede koffie. Auto mag op de brug om de onderkant Te bekijken ook prettig . Prijzen zijn zeer schappelijk van de Auto,s Bezonder tevreden.

Een hele fijne ervaring

Heel veel keus in auto"s. Van goedkoop tot duur. Auto"s, busjes en campers. Je kan er voor alles terecht. Het personeel en de eigenaar zijn allemaal zeer vriendelijk , hulpvaardig en kundig. Ik raad de mensen zeker aan om daar voor een auto te gaan kijken.

Gewoon heel fijn en goed geholpen! Hele leuke en behulpzame mannen die woord houden!

Onze auto was kapot, dit hebben ze prima opgelost door een leenauto te geven en vervolgens onze auto te laten maken! Heel fijn, dankjewel a27 autos

aanraden!!!

Gastvrij en goede service👌

heel klant vriendelijk en zonder verkoop praatjes

Heel vriendelijk ontvangen ook al kwamen we eerst alleen maar kijken naar de auto. De eigenaar chris nam gewoon de tijd zonder verkoop praatjes of opdringerig te zijn. De volgende dag als nog besloten om de auto te kopen. Super blij met de auto en de goede service. Ook een mooie en goede inruil prijs voor de auto die wij reden.

Klantvriendelijk en eerlijk

We zijn bijzonder vriendelijk ontvangen zonder opdringerige verkooppraatjes. Week later weer gekomen en weer vriendelijk te woord gestaan. Auto gekocht en we rijden alweer een week tevreden rond.

Schelluinsestraat 7

4203NJ Gorinchem