Probleem met airco naar tevredenheid opgelost

Nette garage, netjes te woord gestaan. Vanwege de grote afstand van te voren al wat prijsafspraken gemaakt, waar netjes aan gehouden werd. Na een paar dagen kwam ik er achter dat de airco het niet deed, dit is na overleg in mijn woonplaats gerepareerd en na tevredenheid opgelost.

Prima service bij aanschaf van een nieuwe auto.

uitstekende service en zeer betrouwbaar

kan niet anders zeggen dan, zeer eerlijke verkopers en vooral niet opdringerig. Hier mijn auto eind vorige jaar gekocht, tot op heden geniet ik van mijn aankoop.

top service, goede afhandeling!

top service, goede afhandeling

Mooie auto goede service

Ik heb bij JenF een mooie auto gekocht tegen goede prijs. Helaas gaf de auto een melding vanuit uitvallen van de cruisecontrol. Het probleem is zeer zorgvuldig binnen de garantietermijn opgelost. Dank!

Goed bedrijf

Aardig, behulpzaam en menselijk.

Super fijn bedrijf erg attent en gastvrij.

Vanaf het eerste moment direct geholpen ondanks dat de verkoper bezig was met andere dingen. Proefrit gemaakt en direct een deal gesloten. Nazorg ook erg over te spreken. Men doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen en met een super goed gevoel te vertrekken met je aangekochte auto.

goed bedrijf

goede service auto correct afgeleverd volgens afspraak

Ik heb hier een 2e hands Volkswagen caddy gekocht. Na de proefrit bleek er geen cd speler in te zitten. Ze hebben voor mij keurig een radio en CD-speler ingebouwd voordat de auto werd afgeleverd. Dit bedrijf geeft je echt het gevoel dat niets voor hun teveel is. Een erg prettig idee.

Positieve ervaring met prima service

Goed contact, proefrit op aanvraag direct mogelijk. Makkelijk schakelen in contact en professionele ondersteuning. Absoluut een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week de nissan murano opgehaald.geweldig geholpen,en keurig geregeld.\r\nVerkoper nam de tijd voor ons en was heel duidelijk.\r\nNette zaaken keurige werkplaats,zeker een aanrader,om daar een andere auto te kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben ook hier een leuke nette auto gekocht.Nu blijkt dat de airco niet helemaal werkt naar behoren.Vandaag gebeld er werd gelijk gezegd kom maar langs dan gaan we ff kijken.Hier hou ik van.!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is positief bij dit bedrijf de aankoop en afhandeling/levering auto verliep heel soepel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie hogere auto gekocht I.v.m. ins tap, goede inruil. Alle onderhoud boekjes aanwezig.\r\nOnze aankoop voor aflevering en vlak daarna volledig na gezien. Tot nu zeer tevreden. Kortom, goed bedrijf met mooie auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een week geleden een hele mooie auto gekocht bij J & F auto\'s. Toen bleek er ee fikse storing in te zitten voor wat betreft de airco. Garage gebeld en de auto kon dezelfde week nog gebracht worden voor reparatie. Goed geregeld bij J & F auto\'s, ik beveel dit bedrijf iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Nissan gekocht kort geleden en kan niet anders zeggen, dan dat ik dik tevreden ben. Er waren 2 kleine dingetjes en die waren zeer snel opgelost. Heb een top auto gekocht. Ben er erg blij mee. Aanrader dus.\r\n\r\nHenk L.\r\nMaasdijk\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben me een auto met een defecte batterij verkocht, de tweede dag kon ik de auto niet starten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waren op zoek naar een cabriolet. We zijn hier geslaagd. Net bedrijf, niet opdringerig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top ik raad iedereen hier hun auto te halen hun staan achter hun auto\'s goed en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer! Ruime keuze!\r\nIn ieder geval duidelijke prijzen zonder ruimte voor onderhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 3 weken geleden een auto gekocht bij j&F ik werd al vriendelijk ontvangen met een kopje koffie ik had wat vragen over de auto ik heb daar een goed en duidelijk uitleg over gehad er zat nog 2 maanden apk op en ik kon kiezen of gelijk een nieuwe apk of over 2 maaden ik heb gekozen voor het laatste ik ben heel blij met me auto .

Lageweg 27

2222AG Katwijk aan zee