Nette garage, netjes te woord gestaan. Vanwege de grote afstand van te voren al wat prijsafspraken gemaakt, waar netjes aan gehouden werd. Na een paar dagen kwam ik er achter dat de airco het niet deed, dit is na overleg in mijn woonplaats gerepareerd en na tevredenheid opgelost.
Prima service bij aanschaf van een nieuwe auto.
kan niet anders zeggen dan, zeer eerlijke verkopers en vooral niet opdringerig. Hier mijn auto eind vorige jaar gekocht, tot op heden geniet ik van mijn aankoop.
top service, goede afhandeling
Ik heb bij JenF een mooie auto gekocht tegen goede prijs. Helaas gaf de auto een melding vanuit uitvallen van de cruisecontrol. Het probleem is zeer zorgvuldig binnen de garantietermijn opgelost. Dank!
Aardig, behulpzaam en menselijk.
Vanaf het eerste moment direct geholpen ondanks dat de verkoper bezig was met andere dingen. Proefrit gemaakt en direct een deal gesloten. Nazorg ook erg over te spreken. Men doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen en met een super goed gevoel te vertrekken met je aangekochte auto.
goede service auto correct afgeleverd volgens afspraak
Ik heb hier een 2e hands Volkswagen caddy gekocht. Na de proefrit bleek er geen cd speler in te zitten. Ze hebben voor mij keurig een radio en CD-speler ingebouwd voordat de auto werd afgeleverd. Dit bedrijf geeft je echt het gevoel dat niets voor hun teveel is. Een erg prettig idee.
Goed contact, proefrit op aanvraag direct mogelijk. Makkelijk schakelen in contact en professionele ondersteuning. Absoluut een aanrader
Beste Jozef, Jammer dat u ons bedrijf zo heeft ervaren. Het had beter geweest al u ons even had gebeld of was langs gekomen. Dan hadden we u kunnen helpen. Maar nu gelijk al zo een negatief bericht, dat vind ik jammer. Tevens is alles nog getest en gecontroleerd voor de auto is afgeleverd. Heeft u geen licht of radio aan laten staan ? Mvg, J & F Auto's