Uitstekend geholpen

Na bellen omdat mijn schuifdeur niet goed dichtging .kon ik gelijk komen ,en werd gelijk gemaakt

goede ervaringen

snel hulp en reparatie

TOP SERVICE

Met één telefoontje en weinig woorden, wordt mijn zorg overgenomen door autobedrijf Hendriks !!!

Deskundig, vakbekwaam, accuraat en betrouwbaar

Heel positief

Goede service maar jammer dat niet alle opties uit de advertentie op de auto aanwezig zijn

Vriendelijke mensen met een goede service. Bij de oplevering bleek de kalibratie niet afgerond te zijn waardoor de line assist niet werkte. Er werd meteen probleemoplossend gedacht en aangeboden om de kalibratie alsnog uit te voeren

Prima geholpen

Tevreden

geweldig

goeie afspraak gemaakt / om 9 uur gebracht om 15 uur gereed zoals afgesproken. De volgende dag de factuur via de mail ontvangen. wat ik wel snel vond.

Goede service en kwaliteit.

We zijn al vele jaren tevreden over Autobedrijf Hendriks Beers.

Vriendelijk/correct en behulpzaam

Zeer tevreden!

Al jaren uitstekende ervaringen met Autobedrijf Hendriks te Beers! Altijd vriendelijk, goed en attent geholpen. Je merkt dat men daar de klant centraal stelt. Een dikke tien wat mij betreft.

Goed geholpen

Snel en goed geleverd

Reparatie is snel en goed verricht.

De reparatie is snel en goed gedaan. Ben tevreden.

prettig contact en prima service

Door prima ervaringen bij de aankoop van de 1e auto bij autobedrijf Hendriks 7 jaar geleden , hebben wij besloten om wederom tot de aanschaf van een andere auto koop bij autobedrijf Hendriks. Ook dit keer weer een prettig contact en een goede prijs.

Na op zaterdag te bellen voor een storing,werd ik op maandag gelijk geholpen .top dank je

Gezellige vent

goede service

Het leuke zou zijn spic en span terug Ha ha

Goede service bij de aankoop

Goede uitleg en service bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Zou er zo weer terug naar toe gaan als ik een andere auto wil

Klantvriendelijk

Goede en vriendelijke service

Je kunt er altijd snel terecht en wordt goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en professioneel

Alles zoals afgesproken. Niet al te duur.

Ben al jaren klant bij dit bedrijf. Heb er goede ervaringen mee. Altijd snel behulpzaam.

Alleen maar lof

Prima, vriendelijk, behulpvaardig en men neemt de tijd voor je.

Uitstekend geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto en al jaren een tevreden klant van de werkplaats. Wederom bedankt!

Schade prima hersteld

Schadeafhandeling door aanrijding met wild prima geregeld en hersteld. No-nonsense autobedrijf.

Dommelsvoort 2

5437AD Beers