Een fijn autobedrijf, welke staat voor kwaliteit. Groetjes Leon
In de zomer 2024 hebben wij een caravan gekocht bij Neplenbroek. Deze was netjes en werd snel opgeleverd. Tijdens vakantie bleek dat de omvormer defect was. Na thuiskomst dit gemeld maar het bleek schier onmogelijk een werkplaatsafspraak te maken. Na een eerste onderzoek kon de caravan niet gerepareerd worden en werd ik voor een kostenpost gesteld voor deze reparatie; de omvormer zou door mijn toedoen defect zijn geraakt. Op de bon stond niet vermeld dat we bovag garantie hebben op onze aankoop terwijl dit conform bovag voorwaarden wel vereist is. Verkoper wilde niets weten van enige vorm van garantie en bleef volharden dat ik deze kosten moest nemen. Uiteindelijk heb ik de bovag ingeschakeld welke hebben bemiddeld. De manier van communiceren bij deze garage is tamelijk overdonderend. Daarbij wordt ook niet het hele, correcte verhaal verteld. Dit helpt niet mee om de boel netjes op te lossen. Uiteindelijk heb ik gemiddeld qua kosten met de garage en allebei de helft betaald van de nieuwe omvormer. Bovag stelde nog steeds dat ik in mijn recht stond maar ik wilde van het gezeik af zijn. Dit is niet een nette manier van garantie afhandelen. Salliant detail is dat de garage hun bovag lidmaatschap heeft opgezegd tijdens deze procedure..
Heel vriendelijk, snel schakelen, komt afspraken na.
Er was per ongeluk iets teveel gefactureerd, werd gebeld door de eigenaar die het heeft opgelost. Prima service
Originele beoordeling
Bij het wisselen van mijn banded rolde een moertje de put in, wat een pech. Even naar Neplenbroek gegaan. Een nieuwe hadden ze niet maar wel nog een gebruikte in een bakje op zolder. Zelf aandraaien mocht niet helaas. Bij het afrekenen snapte ik waarom. Het oude moertje van zolder koste me € 35.
Zag mijn leuke Auto op Marktplaats voorbij komen, eerst een berichtje gestuurd of de auto nog beschikbaar was. Hierop kreeg ik snel een antwoord, en kon er snel een afspraak gemaakt worden voor de bezichtiging. Bij aankomst op de afspraak werden we netjes ontvangen. Met het bekijken van de auto werd er ruim de tijd voor me genomen en alles uitgelegd en bekeken, met een proefrit. Snelle nette service, Woensdag middag de auto bekeken, en Zaterdag ochtend konden we de auto al ophalen.
Auto gekocht mooie auto niets op aan te merken alleen toen wij hem gingen halen vonden wij de aflevering niet netjes papieren geregeld en sleutel ontvangen maar niemand die met ons mee ging naar de auto en stond op een parkeerplaats om enige uitleg te geven dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt vonden wij een minpunt verder een mooi autobedrijf
Snel zaken gedaan vriendelijk en in mijn ogen een eerlijk bedrijf met redelijke prijzen. Koffie was lekker alleen nu allen nog even kijkenn of de rij ervaring met de nieuwe auto net zo is als bovenstaande. Maar daar hoef ik volgens mij geen zorgen om te maken. Bedankt en wie weet tot ziens. Han. Maarssen
Meedenken in oplossingen. Top.
alle onderhouds punten goed uitgevoerd
Mooie deal gemaakt en netjes, conform afspraak afgehandeld.
Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Auto gekocht. Leuke prettige Auto. 1 puntje van kritiek; 6 aanwezige opties volgens de advertentie zijn in het voertuig niet aanwezig. Verder alles netjes en snel afgehandeld.
Gewoon vlot een apk keuring kunnen inplannen.
Auto kopen inclusief garantie en onderhoudspakket zit je altijd goed en gegarandeerd jaren rijplezier
Na aankoop van mijn auto bleek dat de airco niet werkte. Na heen en weer gemaild te hebben is er een afspraak gemaakt voor diagnose en later voor een reparatie. Resultaat werkend airco systeem!
Snelle service ondanks drukte. Duidelijke uitleg over nodige reparaties en kosten.
Netjes corect snel
fijn geholpen
Aardig en duidelijk afspraak gemaakt om de motor trailer te huren. Binnen een half uur was alles geregeld. Top
Uitstekende receptioniste!
3 maand geleden auto gekocht ....alleen maar gezeik en wordt wel geluisterd maar niks mee gedaan 3maand later de auto geretourneerd en hoop extra kosten gemaakt maar meneer zit alleen maar in over zijn kosten...... Wij komen hier nooit weer
beste, Randy, Beerta Wij hebben zeker geluisterd en de auto gerepareerd. Wij hebben ons uit coulance netjes opgesteld en toen tweede probleem in de motor zat besloten om de auto terug te nemen Wij ontvangen van u graag nog de reserve sleutels fijne avond !!
Hardwerkende mensen , goed verzorgd bedrijf veel keuze
Goed overleg om tot een overeenkomst te komen. Mooi net bedrijf.
APK en onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd, ook goed op de hoogte gehouden van het verrichte werk.
Altijd goed behandeld koffie altijd klaar en slagingspercentage 9 +
Goorseweg 33