veel keuze en plezierig kopen.

Correcte manier van aan/verkoop. Na de betaling had men wat minder begrip, toen ik ontdekte dat de automatische deurvergrendeling toch niet werkte. Als er even een monteur na had gekeken was er geen verder vooronderzoek nodig , tenzij het in de bekabeling zit, wat ik niet verwacht. Nu moet ik 2 x van Dwingeloo naar Diepenheim en wachten tot de reparatie uitgevoerd is. 4 x 70= 280 km en 6 uur tijd kwijt. De monteurs hebben nauwelijks tijd . Ben bij mijn garage geweest en beramen de kosten van vernieuwen deurslot bestuudersdeur ( hangt er los in) verhelpen storing op € 150,- . Graag zou ik willen dat men hierop in ging , Scheelt jullie monteurs ook werk! Verder een prima auto! Vriendelijke groet, Maarten Kruijer.

Correcte afhandeling

is zeer tevreden

is zeer tevreden

Goed geholpen.

De eigenaar geeft direct aan wat mogelijk is. Ook is er snel duidelijkheid over de bij te betalen prijs.

Goede nazorg en service

Goed contact

grote reperatie na garantie

Ik kocht mijn auto met pakket 1. ik haalde hem laat die dag op. de volgende ochtend ging ik terug omdat hij naar olie rook. de monteur gaf in eerste instantie aan dat dit waarschijnlijk gemorste olie op het spruitstuk was. na een aantal dagen bleef de stank. het bleek dat er overmatige speling op het dif zat. gezien die in de versnellingsbak zit had ik direct vrees voor een gepeperde rekening. gelukkig was de hr Nepelenbroek zeer coulant en heeft hij het dif en versnellingsbak op zijn kosten gereviseerd. zelfs de leenauto was gratis. Service met 5 sterren en een dikke pluim !!!

Goed geholpen

Was niet helemaal tevreden met de auto, maar ben erg goed geholpen, en erg tevreden. Bedankt.

perfecte auto, verkooptechniek matig

De auto die we kochten is prima. Tip: De verkoper liep tijdens onderhandelen een paar keer weg zonder te zeggen waarom lijkt daardoor gestrest. Hij kan ook aangeven denk samen even, dan kom ik zo terug. Auto wordt daar gepoetst door een extern bedriif, dit liet echt te wensen over.

Geweldig bedrijf

Auto in geruild alles netjes geregeld en alles op deze zelfde dag gewoon geweldig

prettig contact, prima geholpen

was heel goed

ik was te laat maar werd met een geholpen

Geweldige service

Auto deed het niet meer binnen een uur stond er een monteur.

Wederom prima geholpen.

Auto voor apk gebracht, alles ging netjes in overleg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief. Keurige geholpen door zowel de verkoop als de administratie en de monteurs. Kleinigheid buiten de garantie werd in coulance opgelost.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de proefrit in de auto en door contact op genomen te hebben met vorige eigenaren en garages, kwamen wij erachter dat de airco niet werkte. Ik vond het persoonlijk jammer dat dit ons niet verteld werd, maar dat wij hier zelf achter moesten komen.\r\nEchter na het aangegeven te hebben werd ons wel verzekerd dat als ik de auto wou kopen, dat de airco dan gemaakt zou zijn. Dit hebben we op het verkoopcontract laten zetten. Op deze reparatie zit een garantie van 3 maand. Toen ik de auto, nadat de airco gemaakt was op kwam halen, was de auto netjes gepoetst! Dit vond ik erg netjes en had ik niet verwacht, omdat ik er geen pakket bij had gekocht. Mijn ervaring is daarom positief.\r\nHet is ook prettig dat er serieus met mij om werd gegaan en dat de verkoper niet alleen met mijn vader praatte die er bij was.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto is technisch goed afgeleverd was alleen niet echt goed schoon is bij aflevering is later opnieuw schoongemaakt
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de verhuur van een personenbus in contact gekomen.\r\nBinnen 10 minuten geregeld!
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikt auto gekocht. Klein mankementje naderhand netjes opgelost.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, professioneel en komt afspraken goed na.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een gesprek met de heer Neplenbroek gehad en zijn tot beide tevredenheid er uit gekomen.

Goorseweg 33

7478 BB Diepenheim