goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een gesprek met de heer Neplenbroek gehad en zijn tot beide tevredenheid er uit gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto was toe aan de grote beurt keurig alles hersteld en binnen een dag weer klaar echt een bedrijf wat meedenkt met de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek. Goede service en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met de auto en ik beveel dit bedrijf zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben onze auto ingeruild voor een nieuwe auto bij Autobedrijf Neplenbroek. Achteraf bleek dat hij niet terugschakelde van de 3e naar de 2e versnelling, maar wel als de auto bijna stilstond. We hadden ook geen garantie aangeschaft, maar de eigenaar heeft ons tijdelijk een leenauto gegeven en de auto netjes voor ons gerepareerd. Hij is een man van zijn woord en een goede zakenman. De receptioniste was ook heel vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto ingeruild met een goede inruilprijs, je wordt eerlijk en goed geholpen en uitstekende service marc en corrie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en correct. Komen afspraken na. Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had problemen met de airco.Is snel en vakkundig verholpen. Kon er op wachten. Prima. service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen tijdens herstel van de bedrijfsauto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, ik zocht een auto maar die hadden ze niet naar een week gezocht te hebben heeft Sarino mijn auto gevonden, geweldige service waar vind je dat nog!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rommelig maar wel correct

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij werden vriendelijk ontvangen. De gewenste auto stond netjes klaar om een proefrit mee te maken. Na afloop snel een zakelijke deal kunnen maken. Oude auto ingeruild en de nieuwe auto gelijk meegenomen wat prettig was daar ik 200 km had gereden om de auto te bekijken.

• Reden bezoek Andere reden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte APK afgehandeld

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar weken geleden een Renault Talisman gekocht. Eerst ben ik gaan kijken. Ik had dit van tevoren aangekondigd omdat mijn reis bijna 200 km was. De auto stond echter gewoon in de toonzaal waardoor een proefrit niet mogelijk was. Vreemd en jammer. Uiteindelijk toch besloten te auto te kopen en deze een week later op gaan halen. Een hele reis met het openbaar vervoer (bijna 3 uur). Aangekomen was dhr Neplenbroek druk, druk, druk. Na een bakje koffie te hebben aangeboden gekregen en kort wat papierwerk te hebben ingevuld bij de heer Neplenbroek werd droog medegedeeld dat de auto op de parkeerplaats stond aan de overzijde van de straat. En weg was Neplenbroek weer. Ik vind dit een erg slechte en onbeleefde vorm van afleveren. Ook de dominante bemoeizucht van Neplenbroek wat wel en niet aan te schaffen (een extra beurt en drie maanden garantie voor €500) vond ik enorm storend. Ik weet zeker dat dit beter kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto gekocht met garantie. Binnen 3 weken storing in de auto, probleem gevonden en netjes gerepareerd.\r\n\r\nComplimenten!

• Reden bezoek Andere reden

Goorseweg 33