Bus gehuurd

Vriendelijk te woord gestaan. De juiste informatie verkregen over de huur van een 9 persoons bus. We hebben de bus voor 1 dag gehuurd zelfs de optie gekregen hem 1 dag om 17:00 eerder te kunnen op te halen en hem uiterst zondag voor 8 uur terug te brengen. Zeer tevreden, we zullen in de toekomst zeker weer een bus hier huren Bedankt

uitstekend geholpen

Voor de tijd gebeld wat het ging kosten super...

prima, geholpen door de mensen van Autobedrijf Neplenbroek

Auto voor APK, geen probleem. Andere vraag werd opgepakt en keurig opgelost

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima, zeker na het oplossen van een probleempje!

Komen hun afspraken prima na’

Snelle service

Onze auto startte niet. Binnen 10 minuten was er iemand die hem toch aan de praat kreeg met startkabels. Na doormeten bleek de accu kapot te zijn. Nog geen uur later zat er een nieuwe accu in en was alles geregeld.

Alles netjes afgehandeld

Een fijne plug-in hybride vw gekocht en mijn oude auto bij hun ongeruild. We zijn tevreden met de deal. De vorige eigenaar had de afneembare trekhaak achtergehouden, maar de garage bestelde en zorgde keurig voor een nieuwe. Alles netjes afgehandeld. Ruime keuze, maar wij wisten al waar we naar op zoek waren en vonden dat bij deze garage.

Prima geholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

een bedryf die alles goed uitvoerd

onderhouds beurt apk banden verwisselen alles perfect uitgevoerd

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Je word snel en direct geholpen

Aanschaf occasions

Afgelopen donderdag langs het bedrijf geweest om te kijken naar het ruime assortiment aan occasions. We werden vriendelijk te woord gestaan en hebben wat autos bekeken. De auto die we zochten stond er niet bij. Dat mocht niet baten. Diezelfde avond nog telefonisch contact gehad over een auto die bij een andere garage stond. Deze auto wilde we graag hebben. Binnen de kortste keren heeft de garage deze auto opgehaald en zaterdag..... dus 2 dagen later hebben wij de auto nu in ons bezit. Ze laten er geen gras over groeien en voegen meteen de daad bij het woord. Super snelle service. Erg blij mee. Ik raad bedrijf iedereen aan. Ik kom zeker nog eens terug.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Oplossingsgericht na aankoop auto met gebreken.

Auto aangekocht die gebreken had. Auto omgeruild voor een andere met een geringe bijbetaling gezien de andere auto meer waard was dan de auto daarvoor.

Uitstekende hulp

Uitstekende hulp bij een technisch probleem.

Prima .

Ruime keuze van auto's.

Occasion Audi A4 gekocht begin 2022, nog steeds geen onderhoudshistorie

Begin 2022 kocht ik een Audi A4 Cabrio bij Neplenbroek, in de advertentie stond duidelijk beschreven incl. onderhoudshistorie, maar die zat er bij de koop niet bij. Niet erg, want de verkoper (volgens mij de eigenaar van de zaak) beloofde ons plechtig dat we de onderhoudshistorie nog netjes zouden ontvangen. Helaas is dit tot op heden nog steeds niet het geval. We hebben meerdere malen contact gezocht, Via telefoon, via mail. Telkens werd ons verteld dat we de dag er op moesten terugbellen, want de gene die er over ging was er niet. keer op keer. Op mails wordt niet gereageerd. Slechte service en komt gemaakte afspraken niet na.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Auto gekocht en zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar

Prima geholpen

Snel geholpen en de storing was snel gevonden.

Volgens afspraak uitgevoerd

Top bedrijf netjes behandeld

Afspraken nakomen

Eigenaar weet waar hij over praat en komt gemaakte afspraken na

Goorseweg 33

7478 BB Diepenheim