Kon direct terecht en werd vriendelijk en zakelijk geholpen. Vooral het financiele verschil tussen ons werd heel vindingrijk opgelost. Nu maar hopen natuurlijk dat ik plezier hou van mijn koop van een oude citroen DS. Ps. Een minpuntje vind ik dat wel direct moest tanken. Het zou jullie bedrijf sieren dat er voldoende zou zitten voor de reis terug naar Enter.
ikben een tevreden klant echte aanrader dit bedryf
Leuk en vlot geholpen, Ook bij afhandeling van Geldzaken Een AANRADER. Bedankt DB.
Prima service en klantvriendelijk, in september Auto gekocht. Zogenaamd zonder garantie, maar toch probleem na een maand netjes opgelost kosteloos!
Verrast door het gelijk mee nemen van gebruikte auto
Harde werker en meedenkers, vriendelijk, goed bereikbaar, niet burocratisch, persoonlijke aandacht.
Kan er altijd snel terecht, goed onderhoud. Vriendelijke mensen.
Zoals altijd, top service
Gebruikte Audi A1 gekocht. Moest wel onderhandelen maar naar beider tevredenheid eruit gekomen. Auto stond op tijd en keurig klaar.
Aardige mensen.Meedenkend als je problemen hebt met de auto.Goede servers.
Helaas was mijn ervaring met dit bedrijf niet zo fantastisch. De auto die ik kocht was duurder dan vergelijkbare types en boven mijn budget dus ik sprak een korting af met de verkoper. Bij het betalen na de proefrit bleek de andere verkoper het hier niet mee eens te zijn en ging geïrriteerd verhaal halen bij zijn collega, dat gaf ons niet zo'n fijn gevoel en mijn man is toen ook naar huis gegaan (daar kwam hij nog wel even snel achteraan gerend omdat hij dacht dat hij degene was die moest betalen o.i.d.). De korting kreeg ik; maar ik moest het overschrijven nu wel apart betalen. 15 euro maar, maar wel een beetje flauw natuurlijk. Toen de deal rond was liep de beste man weg en was hij nergens meer te bekennen. Wij kregen er bij de aankoop al een beetje een vreemd gevoel bij, ook omdat op de factuur de prijs 550,- boven de eigenlijke vraagprijs vermeld stond en op de bon stond dat wij 'middels deze korting geen garantie hadden afgesproken' terwijl het hele woord garantie 0 x is genoemd door Neplenbroek. Dom, en dat reken ik mezelf aan, we hadden beter op hun site moeten kijken. Bovag garantie heb je blijkbaar niet altijd. Helaas, want na 1 dag ging de auto kapot, hij deed helemaal niets meer, zelfs de alarmverlichting werkte niet meer. Omdat ik geen duur garantiepakket heb afgesloten van 1000 piek waar ook nog een pechhulp bij in zat had ik helaas geen recht op garantie, dat maakte de verkoper heel onaardig duidelijk aan de telefoon. De reparatie kostte in totaal 825,- en ook heb ik binnen 3 weken na aankoop de accu al moeten laten vervangen. Mijn advies: als je hier een auto koopt reken het garantiebedrag er dan bij en kijk dan of de auto het met deze prijs nog steeds waard is. Zonder garantie zou ik hier geen auto kopen en klantvriendelijkheid was hier ver te zoeken.
Zie boven
Goed geholpen, goede service.
Goed ik heb al meerdere auto’s daar gekocht
Ik heb hier een oude Volvo V40 gekocht. Als je een autootje van 23 jaar oud voor een slordige 600 € meeneemt moet je niet te veel verwachten. Garantie tot aan de deur. Als een auto het nog doet na tien jaar is het een goede. Als een auto het nog doet na twintig jaar is het een héél goede. Volgens de advertentie kon deze nog jaren mee. De motor is er niet uitgevallen op de terugweg. Hij rammelt, kraakt en piept niet. Een enkel roestplekje (los ik zelf op....onderhoudsbeurtje ook) Niets te reclameren....lollig ding. Ben er blij mee.
Apk camper gedaan, goede snelle afhandeling, door Danny en niet te vergeten Gerrie op de receptie.
Super snel daar altijd
Prettige omgeving, leuk aanbod en vriendelijk personeel.
Reparaties uitgevoerd volgens afspraak
Originele beoordeling
De reparaties die zijn beloofd zijn niet uitgevoerd
omgeving Twente bus verhuur bedrijf gezocht ,nergens was een bus snel te huren voor zelfde dag ,maar bij nepelenbroek kon dat gelijk ! beste heren super bedankt nogmaals voor de snelle service
Redelijk
Nette auto gekocht en was snel geregeld en binnen 2 dagen k ook een we er al mee rijden. Veel.keuze in auto's.
Goed geholpen , vlotte afwikkeling , probleemloos .
Goorseweg 33
7478 BB Diepenheim