Goede service en snelle afhandeling

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service,s vlotte afhandeling Super!!

Aardige mensen.Super geholpen.

Goed auto bedrijf.Echt een aanrader voor andere.

Goede ontvangst

We werden goed ontvangen en ik heb als klant geen opmerkingen. Alles is van beide kanten opgelost zoals het hoort te gáán ! Mijn achternaam voortaan graag met een hoofdletter H op de aankoopnota. Groetend, G.S. van Hulst

naar volle tevredenheid

prima reperatie van te voren besproken en bedrag klopte wat ik moest betalen top

Bandenwissel

Goede service en informatie

slechte ervaring

wij kwamen voor een vitara deal gesloten dus erheen. 3 uur van tevoren tel contact gehad wist dat we uit friesland kwamen eigenaar zei zit klein deukje in achterklep ,bleek zo groot als a4 tje te zijn. na auto goed te bekijken blijkt hij vol hagelschade te zitten ,eigenaar zegt paar deukjes tja dat hebben wel meer auto's ,en had het niet eerder gezien (staat er al 3mnd) en heeft meer kijkers voor de vitara gehad zou ik de eerste zijn die dat ziet ?????? kom nou !! wees eerlijk ook nu hij het helemaal weet, ik zei zet het er eerlijk bij dan komen er geen mensen voor niks ,nou mooi niet dus . ook niet even sorry voor de reis voor niks en hier hebben jullie €50 onkosten.

Top bedrijf

Een familiebedrijf waar service nog voorop staat. Je kan ze alles vragen niks is teveel.

Erg blij met mijn auto

Er is veel keuze en de prijzen zijn goed. Ik ben goed geholpen door de adviseur, met lekkere koffie. Ik hoop nog lang plezier te hebben van mijn auto, maar als ik weer wat anders zoek dan kom ik zeker terug.

betrouwbaar en kwaliteit

Na binnenkomst vriendelijk welkom geheten door verkoper die na een kop koffie onze auto al had klaarstaan voor de proefrit. De proefrit verliep naar wens en de auto, Audi A3 voldeed aan onze verwachtingen. Na een korte rit met onze auto, VW Polo oud beestje, deed de verkoper ons een voorstel met een pakket inclusief APK, Onderhoudsbeurt en Poetsbeurt voor maar €495 dat wij er onmiddellijk bij hebben genomen. Ons hele bezoek en aankoop van de Audi A3 hebben wij als zeer positief ervaren ook door de ter zake kundige verkoper die vervolgens de overschrijving en vrijwaring in huis in orde heeft gemaakt. Kortom een positieve ervaring een aanrader als u een auto zoekt!

Klote ervaring

Het is niet toegestaan om excl btw te adverteren en dit gebeurt bij dit bedrijf dus wel. Ook mij persoonlijk vertellen dat dit altijd gebeurt. Ook een auto afleveren zonder apk en if afleverbeurt en op winterbanden. Ik ga mijn advocaat hierover raadplegen. Ook als laatste een nier afgesproken prijs nog proberen te verkrijgen en op dit bedrag ook nog Eur 15,- als laatse vragen voor de overschrijving. De auto is mooi maar echt ook niet de originele velgen op deze auto geleverd maar goedkopere van de winterbanden. Dit soort praktijken maken het waar wat men denkt over de autohandel. Echt een heel onbestemd gevoel aan over gehouden. Het enige leuke is dat mijn zoon blij is met de wagen maar daar zorgt het merk audi voor. Dit merk verkoopt zichzelf

Opdringerig en niet klantvriendelijk

Boot gekocht zou als nieuw zijn volgens de omschrijving Thuis gekomen bleek dat de boot nog smeriger was dan wat ik op eerste moment had gezien Boot had net groot onderhoud gehad Nadat ik de boot grondig gereinigd heb en te water had gelaten bleek dat de versnelling kabel geknapt was Al met al waardeloos hier kom ik niet weer

Wordt altijd snel geholpen

zeer tevreden .

Goede service . Klant vriendelijk . Aan te bevelen .

Wij ging even gewoon kijken naar een camper, die hier te koop stond. Naar een gesprekje en een testrit en handelen over de prijs hebben we onze camper gekocht. en is de camper voor ons APK klaargemaakt, En de motor voorzien van nieuwe olie. HOE WERDEN WE GEHOLPEN!!Het was een drukke dag en er werden veel auto's verkocht. dat kon je helaas zien aan de tijd die ze voor je hadden. dat vond ik zelf jammer.. HET BEDRIJF ZELF!!!! eigenlijk heb ik me ogen uitgekeken . Ze hebben er mooi wagens staan van jong tot mooie oldtimers, camper, en caravans . De auto's staan er netjes en verzorgd bij. En er staan normale prijzen bij. Verder algemeen mooi net bedrijf en lekkere koffie . Als ik weer kom bij Neplenbroek JA als de juiste auto er staat

Prima garage!

Fijne ervaring. Eerlijk bod op mijn auto gehad en aardige mensen.

Geweldig!

2e Pinksterdag naar auto komen kijken. We konden hem gelijk meenemen. Erg vriendelijke mensen. Was wat chaotisch door topdrukte. Maar dat geeft niet. Blij met mijn Fiat 500

Klantvriendelijk en professioneel!

Goede en snelle service. Zeer tevreden

Helaas

Helaas komen ze alleen na 4 weken hun belofte nog steeds niet na

zeer prettige garage in rustieke sfeervolle omgeving

Betrokken verkoper die met de klant meedenkt en tevreden wil stemmen

correcte service

APK + onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd. Goede service en snel geholpen.

correct en betrouwbaar

Een prettige ervaring bij de aankoop van een tweedehands Opel Corsa. Na aankoop bleek er helaas een puntje van ontevredenheid maar dit is op een zeer correcte wijze opgelost. 100% tevredenheid met dank aan Sarino en zijn top personeel.

Goede en snelle service

Een mooi bedrijf met vrolijke mensen.

Snel en accuraat.

Zorgvuldige en snelle afhandeling!

Goorseweg 33

7478 BB Diepenheim