Ik ben zeer tevreden

Mijn ervaring met autobedrijf Neplenbroek is zeer positief.. Ik was al tevreden over de aankoopprijs van de nieuwe auto inclusiet de inruil. Verder zijn alle afspraken nagekomen en was de oplevering ook prima. Wij moesten na 2 maanden aanspraak.maken.op de garantie omdat de accu instabiel was. Ook dat is keurig afgewerkt. Gecompeteerd met de vriendelijkheid van en behandeling door gastvrouw en office manager Gerrie kunnen wij dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prettige mensen

Zeer aardig en goede uitleg wat ze allemaal hebben gedaan.

tevreden

opdracht correct uitgevoerd

Goed geholpen

Ik was daar als nieuwe klant, mijn eerste indruk is goede service.

Goede en eerlijke service.

Klantvriendelijk en klantgericht. Ik heb een auto gekocht met 3 maanden garantie. Een mankement werd terstond verholpen en er werden aanvullende reparaties uitgevoerd. Zeer tevreden als klant.

Keurige ontvangst.

Netjes geholpen alleen het probleem met resetten kon niet verholpen worden.

Goede ervaring

Goede ervaring, afspraken zijn netjes nagekomen

Volgens afspraken

Online auto gekocht en afspraken gemaakt. Bij ophalen auto stond deze klaar volgens afspraak.

Snelle service en helder uitleg

Snel geholpen en helder uitleg over wat er met de auto moet gebeuren.

Netjes en correct behandeld

Binnen een half uurtje goede deal gemaakt netjes behandeld mooie auto gekocht

een zeer tevreden klant

alle werkzaamheden aan myn auto zyn goed uitgevoerd ze verlenen hier goede service

Alles duidelijk

Niet het gevoel dat je bij de benen word genomen

Geweldig aanbod in mooie autos zowel voor jong en oud De eigenaar is een druk baasje maar straalt wel kennis en vertrouwen uit

Gastvrij en vriendelijk

Aanschaf wagen prima verlopen. TOP

Snel en vriendelijk

⁹⁹

na een slechte aflevering dit zeer goed opgelost

na een slechte aflevering is de auto nu netjes klaargemaakt. aandachtpuntje als je een auto aflevert doe er voor 10 euro brandstof in dan brand het reserve lampje tenminste niet

Probleem super snel opgelost. Heel fijn.

Goed gedaan rekening goed uitgelegd.

Goede beurt goed uitgelegd.

Goed en netjes geholpen

Altijd netjes geholpen bij dit autobedrijf. Een afspraak via de website of per telefoon is zo gemaakt. En 'even' langskomen voor een nieuw lampje is tot nu toe geen enkel probleem.

goede service

tevreden klant alles is netjes verholpen

Zeer klantgericht het

Lekker dichtbij huis heb ik van een prima service genoten.

Super service

Super nette en vlotte behandeling met prima service

Fijne man om zaken mee te doen!

Fijn bedrijf!

Fijne auto, ook toen ik terugkwam met een probleempje, vlot geregeld.

Goorseweg 33

7478 BB Diepenheim