Nette offerte, reรซel eindvoorstel en afspraken nagekomen

Na de snelle reactie op onze vraag de auto in te ruilen, ook snel een nette offerte. Vriendelijke ontvangst en voorstel voor uiteindelijke inruil. De afgesproken aflevering puntjes correct en volgens afspraak uitgevoerd. (zelfs een 2e restyle van een klein deukje uitgevoerd welke niet eerder was gezien). Correcte en snelle communicatie. Zeker een bedrijf om nog een keer zaken mee te doen.

Zeer goed geregeld

Zijn super mensen die je helpen Ze doen alles wat ze zeggen en helpen je uitstekend Mijn ervaring met hun is heel er goed bevallen De auto is perfect afgeleverd gepoets buurt pak extra dingen die ik gedaan wou hebben is allemaal netjes uitgevoerd In 1 wordt top

Prima Garage.

We hebben haast alle autoโ€™s bij de Fam Lanting en nu bij Remon gekocht.De laatste een Skoda,en bevalt wederom goed. Worden altijd prima geholpen,de vorige hebben we + 9 jaar gehad ,en weinig problemen,mochten die er wel zijn!! vlug verholpen. Zo nodig een Leenauto gratis . Erg tevreden,ook alle keuringen daar laten uit voeren. Een nette Entree, ook Belangtijk. De koffie word je vlug aangeboden. Een stukje Services. Groet uit Emmen.

Altijd goed geholpen

Goed vakkundige personeel

Het maken van een afspraak ging vlot. Het was geen probleem dat we de auto iets later brachten dan in eerste instantie was afgesproken. Na de APK keuring werden we gebeld dat de auto weer klaar was.

Klant gericht

Ondanks een oude auto gekocht te hebben bij Lanting zijn de gemaakte afspraken volledig nagekomen. Bij vertrek toch nog een onvolkomenheid met de accu. Direct kosteloos opgelost met nieuw accu. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Sympathiek en betrouwbaar autobedrijf met prima service.

De after sales service is uitstekend. Geen moeite teveel om een storing van mijn occasion op te lossen.

Goede service vakmanschap

Ik heb 2 auto's in onderhoud en bevalt ons tot nu toe uitstekend

Vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar

Vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar

Goede nette vlotte service voor goede prijs. Betrouwbare garage met goed advies en fijne klantenservice.

Top service

Ben goed geholpen met probleem nette en snelle service

Heel fijn geholpen,niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm goede ervaring met deze garage. Werd snel geholpen omdat het probleem groot was. Zonder enige moeite nemen ze de tijd om goed uit te zoeken wat het probleem is zonder hiervoor direct kosten in rekening te brengen. Leenauto staat klaar en is kosteloos. Na het eerste probleem te hebben verholpen was er toch nog een storing en hiervoor kon ik direct weer langskomen. Helaas was het de turbo die toch echt stuk was wat we al vermoeden, maar een andere turbo was snel geregeld en mijn auto werd weer snel gemaakt voor een zeer schappelijke prijs! En als service kreeg ik een nieuwe slang omdat deze lek bleek en bij de vorige garage met tape was geplakt, wat echt niet kon!\r\n\r\n
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Neemt serieus de tijd voor je \r\nGeeft duidelijke uitleg en zeer klant vriendelijk\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben nu 7 jaar klant bij MMD Lanting met de Camper en heb recent een prachtige gebruikte auto gekocht.\r\nZeer klantvriendelijke medewerkers. Reparaties zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd ๐Ÿ‘
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring: vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam vertrouwd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn uitstekend \r\nVriendelijk te woord gestaan \r\nSnelleservice\r\nAltijd tijd voor een kleine reperatie
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke inruilprijs, zoekopdracht boven verwachting uitgevoerd. Erg blij met het resultaat. Top gedaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes behandeld en te woord gestaan, goed geholpen en gevonden wat we zochten

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf LET GOED OP VOORDAT JE ZAKEN DOET MET DEZE GARAGE. Een zeer onbetrouwbare autogarage. Ze hebben mij ongeveer een halfjaar geleden een Seat Ibiza verkocht. De auto werd op de website omschreven als een Seat Ibiza Cupra met Climat Control en Cruise Control. De auto is geen Cupra, maar een knutselaar heeft het logootje erop geplakt. De airco blijkt stuk, waar je in de zomer pas achter komt... De cruise control werkt niet. Dit hebben ze mij nooit verteld. Daarnaast was er 1 storing, namelijk de lambdasonde. Deze storing was volgens de garage makkelijk te verhelpen. Veel werk en onkosten van gehad en helaas ook niet kunnen oplossen, waarvan ik bijna zeker weet dat de garage dit ook weet. Anders hadden ze hem wel zonder storing verkocht. \r\n\r\nOok aftersales vindt het bedrijf onbelangrijk. Nadat ik de auto heb gekocht stond ik na een halfuur al stil langs de weg omdat er 1 LITER te veel olie in zat en omdat de accu defect was, wat ook niet was vermeld. Heel toevallig was de oliesensor kapot....Dag later contact opgenomen met de garage. Ze hebben verder nooit iets laten weten of horen. Voor deze garage is 1 ding belangrijk, dat is geld en niet uw tevredenheid als klant. \r\n\r\nIK RAAD DEZE GARAGE STERK AF.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en deskundigheid, al meer dan 30 jaar doen we op een prettige manier zaken met elkaar, ook recent weer een mooi occasion gekocht met een goede kwaliteit prijsverhouding, ook nu ondanks dat ik Groningen woon gewoon weer in Klazienaveen naar de vertrouwde garage

Mizar 16

7891VE Klazienaveen