Top service!

Van de week een auto gekocht bij MMD Lanting, en mijn oude auto ingeruild. Ik vond de service erg goed. Ik ga nu genieten van mijn nieuwe auto.

Eerlijke en vriendelijke mensen die mee denken met de klant.

Prima service!

Samen met MMD op zoek naar andere auto. Goed overleg, transparant, service prima! Auto gevonden, ook transport en aflevering in goed overleg en correct en conform afspraken geregeld.

Correct

Aankoop auto, alles conform afspraak.

Goed en snel geholpen Top

vriendelijke geholpen en snel en goed geholpen

Ze kennen de klant en zijn flexibel en denken met de klant mee.

Uitstekend bedrijf.

Goede monteurs en klantgerichte organisatie.

Super zoals altijd

Vriendelijk en behulpzaam. Goeie service.

Geweldige hulp bij pech

Prima service, alles snel en netjes geregeld

Top, blij met de nieuw aangeschafte Mini cooper s

Goede communicatie en hulp

Goeie/ snelle service Vriendelijke mensen

Super tevreden

Personeel altijd vriendelijk en netjes, wij hebben nooit geen klachten en als er een keer iets is wordt het gelijk opgelost echte aanrader !! Toppers !!

Problemen met auto worden altijd snel en tevreden stellend opgelost.

Na telefonische melding van simpele als wel moeilijkere problemen is een afspraak snel gemaakt en geven als je erom vraagt altijd een kosten raming van de eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Goede service en nette aflevering

Nette afwikkeling en goede service

altijd goed

zoals altijd weer goed geholpen.

Goede kwaliteit en service

Telkens geven ze een goede service en leveren vakkundig werk af . Reparaties worden op een kortermijn gedaan, soms binnen een dag.

Goede service en vriendelijke monteurs

Goede service en vriendelijke monteurs

Uitstekende service

Probleem met de uitlaat dezelfde dag verholpen en hebben direct tijd en uitleg voor je! Fijn bedrijf om je auto voor onderhoud heen te brengen.

Altijd snel en goede reparaties

Goede eerlijke communicatie en reparaties prima.

Goede Service

Hele goede service, je wordt er goed geholpen en heel erg vriendelijk. Eerlijke auto garage. Kom er nu al jaren en staan altijd voor ons klaar. Zou deze garage zeker aanbevelen

Prima garage

Ben al jaren klant bij deze garage en ben goed tevreden

Snelle en goede service

Ik ben zeer te vreden goede en correcte Afhandeling, top.

Top service!

Hele goede service. Erg vriendelijk. Denken mee en ze nemen de tijd voor je.. Helemaal Top!

plezierig

Het contact met de verkoper verliep prettig. De geleverde auto voldoet aan de verwachting, zij het dat ik de auto nog maar een paar dagen heb kunnen rijden.

Mizar 16

7891VE Klazienaveen