Goede service, vriendelijk benadering

Prettige ervaring met verkoper en keurige afhandeling

Goed en vakkundig geholpen.

Vriendelijk personeel.

Snelle en goede service

Eerlijk advies en vooral fijn dat we snel en duidelijk geholpen zijn.

Netjes geholpen en snelle service

Na afspraak voor bezichtiging en proefrit goed geholpen bij aanschaf van mijn eerste autootje!

Hele goede service

Ik ben goed geholpen en voor mijn volgende auto kom ik zeker terug

Helemaal prima

Hier heb ik de auto gevonden waar ik blij mee ben, maar ook op de manier waar ik blij mee ben. De verkoper stelde de juiste heldere vragen en begreep snel dat ik liever alleen de auto’s bekeek. Daar was alle ruimte voor en na een uurtje liep ik weer binnen om wat extra informatie te vragen. Heldere duidelijke antwoorden gekregen en alles was snel rond bij een bakje koffie.

Leuke auto's in voorraad.

Wij hebben in alle rust een auto kunnen uitzoeken, zonder hijgende verkoper in onze nek. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen, uitstekend 👍

Vooraf telefonisch contact gehad, afspraken gemaakt. Super vriendelijk. Toen we arriveerden stond de auto al klaar. Proefrit gemaakt, super geholpen. Alles geregeld en auto meteen meegenomen..... SUPER!

Keurig en vakkundig geholpen

Prima zaak

Werd goed geholpen

Goed!!

Een hele fijne ervaring!

Wij zijn erg blij met de service en hadden een goed gevoel bij deze handelaar! Een goede handelaar om een goede auto te kopen!

Werkelijk top geholpen!

Mooie selectie aan autos, erg klantvriendelijk en eerlijk. Was de lange rit helemaal waard.

Fijn geholpen

Auto gekocht bij Bianca. Ze heeft me goed geholpen. Fijne meid

Fijn

Netjes geholpen, vriendelijk personeel. Goeie service.

Leuke auto, en fijn geholpen!

Fijn geholpen, en nette afspraken kunnen maken met inruilen en of zelf verkopen van mijn oude auto. Een fijn praatje maken zonder dat iets geforceerd werd, een fijne ervaring gehad bij deze betrouwbare garage.

Vriendelijk geholpen, netjes zakelijk afgerond

Mijn eerste auto hier gekocht, een prima auto geen lampjes aan rijd/schakelt goed. In overleg want mankementen op laten lossen, hebben ze netjes gedaan

Goede service eerlijk advies. En altijd leuk als je doorjacksparrow geholpen word👍👍👍👍 dikke 10

Vriendelijk geholpen

Goede service, goed geholpen.

Top communicatie en ervaring bij het kopen van een berlingo

De mannen helpen je uitstekend, communiceren top en zijn in voor een geintje. Ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven!

Ik heb een vertrouwd gevoel gekregen. Eerlijk, oprecht en gezellig. Ik ben blij met mij nieuwe auto.

Klasse

Vriendelijk, sociaal, veel info. over ons aankoop. Zeer positief, Eerlijk en open. Mat heel veel ervaring!,,,, Super tevreden met meneer Patick

Vriendelijk personeel, goed geholpen!

Leuke Citroën c2 gekocht.

Super goed geholpen

Ondanks een defect aan mijn auto Toch nog tot elkaar kunnen komen Al twee keer een auto gekocht kan het iedereen aanraden super goede service

Super goed geholpen

Werden vriendelijk geholpen.