goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen ben snel en eerlijk geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier begin van het jaar een auto gekocht en ben er heel blij mee. Nu moest de auto een apk keuring hebben en kwam er 100% doorheen en dat had ik niet verwacht van een auto van 900€ dus kan er nog zeker een jaartje mee voorruit. Mijn complimenten. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee weken geleden mijn auto ingeruild voor een mooie Vito van 2007 met relatief weinig km\'s voor zijn leeftijd.\r\nTijdens de testrit gemerkt dat de airco niet werkte. Heb afgesproken de auto te kopen op voorwaarde dat de airco het weer doet. Ook bleek de apk nog twee weken geldig. Ik heb de verkoper gebeld en hij heeft voor de dag van ophalen nog een nieuwe apk geregeld. Prima dus. Airco was bij ophalen van de auto ook gevuld en werkte. De volgende dag deed hij het helaas niet meer.\r\nAfspraak gemaakt om dit te herstellen en toen bleek de condensor lek. Deze is vervangen en het is weer genieten van frisse lucht tijdens deze tropische dagen. Klasse! Bedankt. Hopelijk heb ik nog lang plezier van deze fijne auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar puntjes op de auto aan te merken maar is in overleg netjes opgelost. Komen de afspraken goed na.

• Deskundigheid N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service , vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf, netjes behandeld en alles afgewerkt volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette zaak en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel goeie services eerlijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Laten je rustig rond kijken zodat je een goede keuze kunt maken.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto\r\n\r\n\r\nErvaring: \r\nZeer slecht ,Mercedes gekocht andere dag lag er olie onder de auto .Krukaskering\r\nlekt ,Gebeld naar het bedrijf wordt er gezegd wij geven geen garantie.Auto koste 6250 euro\r\nMag je toch wel verwachten dat er naar een oplossing gekeken wordt. Nadat ik betaald had ,zag mijn zoon dat er teweinig olie inzat ,toen hij dat tegen de garage houder zei ,zei de handelaar dat de garage dicht was en hij niet bij de olie kon komen.Aangetekende brief gestuurd,\r\nmaar de heren doen net of ze gek zijn. Ga nu verdere stappen ondernemen met het programma opgelicht.\r\nDenk goed na voordat je hier een auto koopt, het zijn OPLICHTERS ! tot op heden heb ik geen enkel reactie gekregen van a.j.de beer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Goede service en meedenkend. Proefrit van Rijen naar ‘s-Hertogenbosch en terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk geholpen. Nog wat extra s kunnen regelen. Prima koffie!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voorafgaand aan de aankoop van een gebruikte auto ging alles redelijk vlot. Maar bij aankomst en na de proefrit bleek de waterpomp defect de verkoper heeft aangeven dat dit wel mee viel en prima mee naar huis gereden kon worden. We hebben dit ook gelukkig gehaald maar met spoed de pomp moeten vervangen. \\r\\nDe verkoper wilde hierin niet tegemoet komen in een korting op de aankoopprijs. Wat ik erg jammer vind zover ik weet moet een gebruikte auto met of zonder garantie in technisch goede staat verkeren. \\r\\nOok zit ik nog steeds te wachten op een officiële aankoop nota van de auto waar ik al meerdere keren om gevraagd heb maar nog steeds niet heb ontvangen.\\r\\nIk beveel dit bedrijf dus zeker niet aan.....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd vriendelijk geholpen en niet te opdringerig

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima vlotte service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet t adres gevonden. \r\nContact is vriendelijk en behulpzaam. \r\nDoor snel handelen was t allemaal snel geregeld en afgehandeld!\r\nAfspraken gemaakt en nagekomen, er staat nog een afspraak ingepland. \r\nMaar dat komt ook goed. T vertrouwen is er. \r\n

Nijverheidslaan 1

5121MN Rijen