perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snel reactie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg over de auto wie we hebben gekocht. Echt aan te bevelen dit bedrijf.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nZeer slecht ,Mercedes gekocht andere dag lag er olie onder de auto .Krukaskering\r\nlekt ,Gebeld naar het bedrijf wordt er gezegd wij geven geen garantie.Auto koste 6250 euro\r\nMag je toch wel verwachten dat er naar een oplossing gekeken wordt. Nadat ik betaald had ,zag mijn zoon dat er teweinig olie inzat ,toen hij dat tegen de garage houder zei ,zei de handelaar dat de garage dicht was en hij niet bij de olie kon komen.Aangetekende brief gestuurd,\r\nmaar de heren doen net of ze gek zijn. Ga nu verdere stappen ondernemen met het programma opgelicht.\r\nDenk goed na voordat je hier een auto koopt, het zijn OPLICHTERS !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden dat ik in de avond uren lang kon komen buiten openingtijden. Goede service en een mooie auto gevonden om mee op vakantie te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helpen je goed hebben zelfs geholpen met verzekering te wijzigen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geholpen, super vriendelijk, relaxed aan en geven je te tijd om te denken en denken met je mee.\r\nWij zijn blij met onze nieuwe auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf For now its ok, we Will see how its Gonna be in future 🙂

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen\'

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf mijn auto ingeruild voor een andere auto. Met de prijs waren we het snel eens. Goede service en deskundig. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto laten poetsen, gevraagd om de buitenkant, maar als service de binnenkant meegepakt! Top!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie mini gekocht, netjes afgeleverd. Boven verwachting. Tevens automaat gespoeld en netjes gepoetst. Zeer aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote voorraad en geven goede raad en service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aankoop van onze auto bleek de koppeling en de bak kapot te zijn. Wij hebben dit direct aangegeven en de Beer autos heeft dit zo snel als zij konden voor ons opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We kwamen kijken nav een advertentie op marktplaats voor een auto. Kwamen met een budget,maar zagen een nog mooiere en goede auto. Door een goede service met\r\nEen goede auto weggegaan met apk. Hebben erg veel mooie occasions.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes ontvangen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede bedrijf! Mooie autos, voor een mooie prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed behandeld.en goede afwerking.\r\nHebben verstand van zaken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 maand geleden een auto gekocht van mijn zuur verdiende spaar centen en dat had ik ook aangegeven. De verkoper Alex heeft mij toegezegd als er in korte termijn iets mis mag zijn met de auto kunt u altijd even contact me ons op nemen. Toch een paar aandacht puntjes opgemerkt en dat hebben ze netjes laten repareren. Dus heren u ziet mij zeker terug bij een volgende aankoop.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf met openheid en kennis van prettig zakendoen.\r\nze doen wat ze beloven.\r\nHet is zelfs zo open dat, mochten wij toch niet tevreden zijn, dat we absoluut mogen terugkomen en het bedrijf de auto zal terugnemen.\r\nEerlijk en open bedrijf !

Nijverheidslaan 1

5121MN Rijen