Dank u voor de beoordeling.
Goede dag , excuus voor het mail contact via de after sales maar ivm de vakantie periode heeft mijn collega dit over het hoofd gezien. Het klopt dat u een maand garantie heeft gehad maar dat ging om de motor en automaatbak. Maar u kunt altijd even contact opnemen en kunnen we samen naar een oplossing kijken. mvg
Goede dag , het klopt dat onder de 4500 euro geen standaard garantie op de auto zit , wij geven aan ( als u binnen 1 week verborgen gebreken ondervind dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en kunnen we kijken of we iets voor u kunnen betekenen. ) na die week willen wij u altijd nog helpen uiteraard maar dan zitten er wel kosten aan verbonden , dat is ook logisch want wij hebben ook garantie pakketten die wij tegen een meerprijs erbij aanbieden evt. Maar als u nog vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen uiteraard. AJ de Beer Auto's