Goede ervaring

Ik ben erg netjes ontvangen en de auto stond er keurig bij. Erg goede ervaring en een tevreden gevoel.

Goed geholpen!

Vriendelijke verkoper die me alles netjes heeft uitgelegd (ben een echte leek). Tenslotte een mooie Opel gekocht. Jongens bedankt!!

Prima bedrijf! Goede service!

Heel goed bedrijf,prima geholpen en goede service!

Goede ervaring!

Mijn ervaring met de Beer is zeker goed. Aankoopkeuring bij andere garage was geen punt. Uiteindelijk bleek de Mini Cooper helemaal in orde. Daarna direct gekocht.

Nette Renault gekocht.

Gewoon fatsoenlijk geholpen, verkoper gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren. We konden de auto direct meenemen, was wel gemakkelijk.

Goede uitleg en geen gepush

Netjes geholpen en duidelijke uitleg.

Eerder langs geweest voor een proefrit goed geholpen door de verkoper 3 dagen later kon ik de auto komen ophalen nadat er een nieuwe accu in was gezet

Eerlijk verhaal, goed geholpen

Heb eerlijk advies gekregen over eventuele inruil en ben goed geholpen met de aankoop van mijn bedrijfswagen.

Geweldig en zeer vriendelijk geholpen .wij zijn er erg tevreden over hoe hun met klanten omgaan gr ans en john

Keurig geholpen, goede uitleg en meedenken!

Goed ontvangen en goed geholpen tot de auto. Meedenken in de opties en mogelijkheden. Ik ga met een fijn gevoel hier weg in combinatie met een leuke auto. Manier van werken spreekt me erg goed aan en zou ik zeker aanraden aan andere mensen.

Goed geholpen bij alles

Goed ervaren.

Duidelijk en een goede service.

Goed geholpen vriendelijke mensen

Betrouwbare partij met vakkundig personeel

Ik ben goed geholpen door de verkoopmedewerker. Zelf heb ik weinig kennis van auto’s maar deze heeft me helder en uitgebreid toegelicht wat voor auto ik in huis haalde en wat de voor en nadelen zijn ten op zichten van andere auto’s. Prima service!

Goed en vriendelijk geholpen. Betrouwbaar bedrijf!

Goed en vriendelijk geholpen. Betrouwbaar bedrijf!

Goed geholpen

Vriendelijk personeel en Uitgebreid geholpen. Auto was al snel klaar om op te halen. Goede prijs / kwaliteit verhouding Ad hoc proefrit geen probleem

Goed en degelijk autobedrijf.

We zijn goed en vriendelijk geholpen. Geen overdreven verkooppraatjes, maar to the point.

Fijn geholpen door mevrouw!

Fijn geholpen door mevrouw, ze was geduldig en vriendelijk

Prettige ontvangst Alles prima geregeld Ging met goed gevoel weg

Een zeer betrouwbaar auto bedrijf

Ben zeer goed geholpen . Mooie auto voor een leuke prijs. En geen opdringerige verkopers

Aardige en behulpzaam geholpen

Goed ontvangen, veel informatie gekregen.

Netjes geholpen

Met de nodige aandacht van heer de Beer zelf een leuke auto gekocht, zonder gekke verkooppraatjes. Ben er blij mee..

Geweldig geholpen.

Fijne, vriendelijke, behulpzame verkoper. Vanochtend gebeld voor een auto. Ik moest vanuit Friesland komen, dus de auto werd netjes voor me vastgehouden. Eerlijke auto voor een mooie prijs. Zeker een aanrader!

Gastvrij en goede service.

Idem

Geen poespas, prima auto.

Weinig hartelijk, maar verder prima. We zijn blij met de auto. Er was weinig onderhandelingsruimte.

Nijverheidslaan 1

5121MN Rijen