Top ervaring goede service en na zorg
Betrouwbaar bedrijf in een sector waar dat niet vanzelfsprekend is. Verfrissend. Kan dit bedrijf aanbevelen!
Ik heb een auto gekocht, geheel naar mijn zin
dank voor de service .duurde wat lang ,maar dat kwam door wederzijdse communicatie !!!!Rick het is je vergeven,je hebt er n tevreden klant bij en ik kom zeker voor n volgende auto terug ,en ik zal je aanbevelen
Nette verkoper. Niet opdringerig.
Super service, woensdag auto kijken, proefrit , en donderdag nieuwe apk erop . Dus binnen een dag alles geregeld!!!! Top
Het contact was zakelijk, vriendelijk, en duidelijk. Vooralsnog, na de eerste week, lijkt het erop dat we top geholpen zijn.
Het aanbod is groot, maar via Internet had ik mijn keuze al gemaakt. Na de proefrit was ik erg enthousiast. Rick is erg behulpzaam en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. TOP!!
Recent een auto gekocht - uitstekende kwaliteit en service! Een aanrader!
Goede service. Absoluut niet te beroerd om tijd, energie en geld in een auto te steken voor ‘ie verkocht wordt en afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou er zó teruggaan en het aanbevelen aan anderen. Je krijgt waar voor je geld.
Betrouwbaar bedrijf, auto’s gunstig geprijsd.
Ervaring was goed, jammer dat er niet gedeeltelijk op rekening konden afspreken aangezien de lange reis naar de locatie. En erg jammer dat ze niets met hun prijzen doen, had wel een betere prijs kunnen zijn.
Gastvrij, transparant en behulpzaam. Toen de radio het niet bleek te doen was het mogelijk om een eigen aangeschafte radio in te bouwen, waarvoor A1 occasions het benodigde frontje bestelde en heeft geregeld dat alles goed geïnstalleerd werd. Erg blij met de service!
Ik heb daar een paar maanden geleden een Fiat seicento gekocht. Er moesten nog wat dingen gedaan worden voor de APK en dat is voor hun rekening gegaan. Auto heeft hier en daar wat lak beschadigingen, maar rijdt fantastisch en dat is voor mij het belangrijkste en daar is de prijs ook naar. We gaan zaterdag onze 2e auto bij hun ophalen. Ik ga hier zeker vaker een auto kopen :)
Ik heb nu bij A1 Occasions mijn tweede auto gekocht, terwijl mijn eerste het nog super doet. Ik ben erg tevreden met de hulp van Rick en de gastvrijheid.
Eerlijkheid ,Vriendelijk en uitstekend service.
Prima bedrijf, prima mensen en prima prijs. Ik beveel dit bedrijf zeker aan !!
Heb nu bijna 2jaar een mazda 3. Gekocht in november 2016. Doet het prima, ben er nog steeds blij mee. Prima jongens, echte een aanrader. Ongedwongen en goede verkopers. En betrouwbare auto,s.
Zeer positief. Eerlijk en open. Duidelijke afspraken (en nakomen). Goede prijs. Kortom: aanrader.
Cannenburgerweg 32
1243JE 's gravelande