Uitstekende service!

Zeer tevreden over het aankoopproces! Van begin tot eind zeer prettig in het contact met de eigenaar Gerard, denkt oplossingsgericht met je mee en afspraak is afspraak. Bij een eerstvolgende zoektocht begin ik met kijken bij Kesteloo.

Prima zaken gedaan. Eerlijke handel!

Goed adres, behulpzaam en voelt vertrouwd!

Heel fijn bedrijf

Wij hebben een BMW 5 serie bij Gerard gekocht, duidelijke communicatie, geen poespas, heel fijn bedrijf om zaken mee te doen, heel snel geregeld, binnen 2 uur konden we met de nieuwe auto naar huis. Al het personeel enorm beleefd en vriendelijk, een aanrader om hier je auto te kopen !!

Erg tevreden.

Afspraak op telefoon gemaakt en alles goed gelopen.ingeruild.goede aanbod voor mijn oude auto gehad.vriendelijk en erg hulpzaam..bedankt dennis...

Goed geholpen en service gericht!

Heel fijn bedrijf. Denken graag mee, zijn oplossingsgericht en snel in reageren, echt top! Aandacht voor de klant en voor de kleintjes ;) Onwijs blij met onze audi en we komen in de toekomst zeker terug voor een vervolg wagen.

Top service aardige leuke verkoper

Tijdje terug daihatsu gekocht, super leuk autootje en rijd na 2 maanden nog super! Alsof hij nog nieuw is! Bij verkoop ook een lekker bakje koffie gekregen en zelfs voor de terugweg een flesje water! Echt super bedrijf! Zeker aan te raden!

Meedenken, liefde voor auto’s, concurrende prijs en prima inruil.

Via een internetzoektocht naar een Z4 bij dit bedrijf terecht gekomen. Daar trof ik Dennis. Hij maakt echt het verschil. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en overduidelijk heeft hij passie voor auto’s. Toen ik na de koop mijn “nieuwe” 6-cilinder startte moesten we als kleine jongens lachen bij het horen van dat prachtige geluid. Ook de zakelijke kant (prijs en inruil) zeer tevreden.

Klantgericht bedrijf

Ze proberen er altijd uit te komen

Zijn zeer oplossingsgericht.

Fijn!

Smiddags rijden we naar Kesteloo in Rhenen om naar een andere auto te kijken, en aan het eind van de middag rijden we met onze nieuwe aanwinst naar huis. Fijne mensen, snelle afhandeling, vertrouwde zaak en niwt te vergeten heerlijke koffie! Bedankt!

Goede service!

Fijne snelle service :)

Kesteloo zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!

Onlangs een 2e hands youngtimer gekocht bij Kesteloo. Na een aantal dagen bleek dat de auto olie lekte. Bij melding vd klacht kon de auto direct terug en is de lekkage snel onder garantie zeer grondig verholpen. Tevens werd er direct gevraagd of er verder nog aandachtpuntjes waren die verholpen konden worden. Ook deze kleine puntjes ziin perfect opgelost. Service staat hoog in het vaandel.

Top!!

Kesteloo zeer goeie ervaring mee gehad Ze stonden voor mij klaar daar waar bij het nodig was en buiten werk tijden zelfs namen ze tijd voor me om mijn te helpen. Auto is top in staat en zeer tevreden over mijn keus!! Dankjewel Kesteloo

Snelle deal, duidelijk en zoals afgesproken geleverd.

Gebruikte velgen voor Audi a6 gekocht. Prijs concurrerend en duidelijk communicatie. Mooi bedrijf op prima locatie.

Zeer goede service en een betrouwbaar bedrijf!

Ik had een landrover defender gezien in Duitsland. En had Gerard Kesteloo (eigenaar van Kesteloo Automotive) gevraagd om deze auto te laten importeren uit Duitsland. Mits als de auto goed is. De auto werd helemaal naar gekeken door Kesteloo en geïmporteerd! Dit alles bij elkaar verliep snel en helder! De service van dit bedrijf is zeer goed net zoals de betrouwbaarheid en betrokkenheid om alles in de puntjes te verzorgen! Kortom als u een auto wilt importeren laat het maar met een gerust hart over aan Kesteloo Automotive!!

Goed geholpen

Bij kestelo zijn wij zeer goed geholpen en ze samen alle tijd Ook een proefrit mocht zo lang als je nodig dacht te hebben Goede inruil prijs Zou Kesteloo zeker aanraden

Service gericht

Super klantvriendelijk en aandacht. Alles netjes geregeld tot in de puntjes. Bedrijf ziet er ook super strak uit.

Topervaring

Alles verliep vlekkeloos, nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en maken het je comfortabel! Top ervaring!

Eerlijk en snel schakelen.

Ik ben zeer tevreden, deal snel gesloten, realistische inruil en mooi bedrijf! Prettig en eerlijk contact. No nonsens en afspraak is afspraak. Mooie auto's staan.

Goede sfeer mooie zaak

Snel geholpen, fijne mensen. Goede auto. Kortom top service. Zeker aan te raden

Fantastisch

Na een aantal slechte ervaringen met het kopen van een auto toch nog een goeie gevonden. Vriendelijke verkoper die zijn best doet om mij een prettige ervaring te verkopen en niet alleen een voorwerp. Hij is eerlijk en komt zijn afspraken na. Mijn nieuwe vaste adres!

Snel samen naar een goede prijs gekomen erg fijn

Super goed

Net mijn auto ingeruild op een a4, wat een top service en vriendelijk personeel zeker een aanrader

Fijn, betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer?

Ik heb mijn auto ter inruil aangeboden op een auto uit het aanbod van Kesteloo Automotive met een aantal foto's. Binnen 2 uur had ik reactie met een nette inruilprijs voor mijn auto. De dag erna een proefrit gemaakt met desbetreffende auto en vrij snel de deal kunnen sluiten. Het is een fijn laagdrempelig bedrijf, er wordt tijd gemaakt voor je en interesse getoond in jou als persoon. Ik vind dat erg prettig. Mijn ervaring is zeer positief en kan iedereen dit gezellige bedrijf aanbevelen!

Betrouwbaar bedrijf met mooi assortiment aan wagens.

Makelijk en direct contact, nemen de tijd voor je zelf als het druk is. Mooi wagentje gescoord. Top tent.

Autoweg 36

3911TK Rhenen