Goede ervaring

Super goede ervaring bij enjoyriding. Goede lessen gehad en in 1x geslaagd!! Ik raad het zeker aan om hier je lessen te volgen.

In een keer geslaagd!

Binnen 4 maanden mijn motorrijbewijs gehaald. Ik heb veel geleerd en ook veel gelachen. Er is een ongedwongen sfeer waar ook genoeg ruimte is om op eigen tempo te wennen en te leren. tegelijkertijd is de instructeur kundig en professioneel in dit vak en motiveerde mij om ervoor te gaan. Ben blij met deze keuze. Bedankt Enjoyriding

Goede eerste les gehad bij Enjoyriding

Goede eerste indruk van de eerste Motorles, had er plezier in en de instructeur is ook gepassioneerd over zijn werk. Kreeg eerst duidelijke uitleg voordat we gingen starten. Het ging veel beter dan ik had verwacht. Kreeg duidelijke instructies via oortjes, dit werkte erg prettig. Kijk al uit naar de volgende les

Rijschool met ervaren instructeurs die echt de tijd voor je nemen

Ik ben van mezelf al een onzeker persoon en ik was bang om fouten temaken en Dylon heeft me vanaf dag 1 tot aan mijn examen heel veel geduld gehad en door zijn ervaring ben ik in 2 x geslaagd.

Heel slecht ervaring met deze rijschool.

De motoren van deze school zijn oud en kapot, als je een koppeling wilt krijgen, moet je voor de training eiwit of creatine gebruiken. Het leert veel door te schreeuwen en het geeft je een slecht gevoel. Je moet het aantal lessen volgen dat hij aanbiedt, anders zie je heel moeilijke momenten. Kijk zeker ook eens bij andere rijscholen.

Ik heb Darko als zijn positief en rustgevend ervaren. Hij heeft ook geluisterd naar wat ik zelf vond dat ik meer op moest oefenen en is het na de tweede keer goed gelukt. Hij heeft goede instructies gegeven, verschillende soorten routes gedaan, en mij vooral veilig leren rijden.

Goede les, snel geslaagd

Ik wilde graag mijn motor rijbewijs halen voordat ik op vakantie ging, dus ik moest snel leren en alle examens in een keer halen. Met de lessen van Dylon is dat perfect gelukt! Ondanks dat mijn meeste lessen 's avonds in het donker waren (en koud, en soms regen) heeft Dylon ervoor gezorgd dat ik veilig alles heb geleerd en soepel slaagde voor alle examens. Een aanrader!

Erg blij met Enjoyriding en mijn motorrijbewijs!

Dylon is erg flexibel met het plannen van rijlessen en heeft duidelijk veel ervaring met het CBR. Hij geeft de juiste tips and tricks om jou je examen te laten halen. Motoren zijn ook van goede kwaliteit en rijden erg goed.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Meer dan tevreden en zeer goed begeleid. In 1 keer geslaagd. Nogmaals bedankt Enjoy!

Vol vertrouwen geslaagd

Ik heb de motorrijlessen van Dylon als zeer prettig ervaren. Hij is streng waar dat nodig is, maar behoudt een fijne, relaxte leeromgeving. Ook voor en na het rijden is er altijd tijd voor een geintje. Hierdoor heb je er elke keer weer zin in. Zowel AVB als AVD motorexamen in één keer gehaald. Bedankt!

Bij enjoyriding is er altijd een leuke sfeer, hier mijn autorijbewijs gehaald en nu ook motorrijbewijs. Beide instructeurs zijn top leraren, ik heb geleerd en zeker genoten. Bedankt dylon!

Zeer fijne rijschool met verschillende ervaren instructeurs!

Na meerdere rijscholen geprobeerd te hebben ben ik uiteindelijk beland bij Enjoyriding. Ik heb met behulp van de ervaren instructeurs nu eindelijk mijn rijbewijs binnen! Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik begeleid ben naar het examen toe. Zou ze zeker aanbevelen!

Zeer goede rijschool

Enjoyriding zeer goede rijschool , de sfeer in de auto was altijd ontspannen . Stap voor stap wordt naar een rijexcamen toegewerkt . Hele rustige instructeur neemt alle tijd voor jou . Hierdoor heb ik mijn praktijkexamen gehaald . Echt echt een aanrader . Many thanks Xoxo Peggita

Top rijschool

Je word echt klaar gestroomd voor het motorrijden. Wanneer je je examen moet afleggen is het een easy thing. Ben blij dat ik enjoyriding als rijschool heb gekozen.

Goede en goudeerlijke rijschool

Ik heb mijn motorrijbewijs snel gehaald met veel en vlotte begeleiding. Als je een rijschool zoekt, moet je hier zijn.

SUPER!!!! GEWELDIG!!!!

Ik ben overgestapt naar enjoyriding beste keuze wat ik heb gemaakt. Ik had er geen vetrouwen meer in dit omdat mijn vorige rijschool mij zo onzeker had gemaakt. Ik voelde mij direct bij mij 1ste proefles met dylan zo op mij gemak dat ik ervoor ben gegaan en tot de dag van vandaag geen spijt! Je wordt gerustgesteld en voor alle vragen kan je bij hem terecht. Wat ik zelf belangrijk vind is geduld en dat krijg je hier de volle 100%. Ben je opzoek naar een goeie rijschool waar je veel kan leren en voor je klaar staat zoek niet verder! Je bent hier op de juiste adres Ik wil dylan & darko allebei bedanken voor de goeie hulp!

Prima en goede rijschool!

Instructeur is eerlijk en vriendelijk. Beschikt over de juiste kennis, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!

Super goed rijschool Top instructeur !!!

Na een proefles, plan van aanpak gemaakt welk motorles pakket voor mij gunstig zal zijn. Zijn schatting was perfect. Voor AVB en AVD in 1x geslaagd. Wat heb ik genoten van mijn motorlessen. Op zijn tijd humor en soms ook lekker serieus aan de bak. I am happyyy………

Gezellige fijne lessen

Ik ben bij deze rijschool gekomen na een minder fijne rijschool. Hier voelde ik me meteen op mijn gemak en heb ik altijd fijne lessen gehad.

Goed en duidelijk

Ik kon nog geen motor rijden. wist er niks van en heb binnen 3 maanden in een keer mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren goed uitgelegd en voorgedaan en ben goed voorbereid op beide examens

Fijne rijschool

Ik heb mijn rijlessen hier zeer goed ervaren. De instructeur die ik had was super chill, heb veel geleerd en stelde me op me gemak, waardoor ik minder nerveus werd.

Geweldig!!!

Docent is goed bezig, ontzettend veel persoonlijke aandacht, hij geeft je de ruimte.1-op-1 coaching. Prijstechnisch is hij eerlijk 8.5/10.

Top Rijschool. Ervaring om niet te vergeten.

Dylon is de beste motorinstructeur die je maar kunt wensen. Gedreven, vriendelijk en bovenal professioneel. De motorlessen (AVB en AVD) worden op een deskundige manier gegeven met aandacht voor veiligheid, en het echte motor rijden. Instructies en feedback worden op een duidelijke en fijne manier gegeven. Mede hierdoor heb ik beiden examens (AVB en AVD) in 1 keer weten te behalen. Kortom; superlatieven schieten tekort.

Beste rijschool!

De beste motorinstructeur! Dylon neemt de tijd, past zich aan de niveau van zijn leerlingen en brengt dit in een korte tijd naar een hoger niveau.

Niet minder dan 10 sterren!!!!!

Hele fijne rijschool. Je krijgt een pakket vol geduld, plezier en een overdosis aan professionele begeleiding. Een instructeur die mee gaat met de tijd en rekening houdt met jou als persoon.

Bloemfonteinstraat 95 a

3072HE Rotterdam