Goede rijschool waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Flexibel qua tijden zowel savonds als ik het weekend dus ideaal voor mensen die werken.
Ik vond het een zeer leerzame ervaring , de rijinstructeur was erg behulpzaam, geeft de nodige informatie en motiveert je daar waar nodig is. Je leert gewoon erg snel als je goed luistert wat hij je te vertellen heeft. Nogmaals bedankt voor alle lessen en hulp!
Goed duidelijk les altijd exemanen datums op voorraad dus geen hele lange wachttijden! Zeker aanbevolen!
Ik ben goed begeleid en geholpen om mij auto rijbewijs te halen. Er is mij duidelijk uitgelegd wat ik goed en fout deed waardoor ik het snel heb opgepakt. Ik ben in 1 klaar geslaagd. Ik raad deze auto rijschool zeker weten aan!
Zeker een aanrader! Legt dingen goed uit en weet precies of je er klaar voor bent of niet. Praat rustig en is super kalm! Zou zeggen les bij Enjoyriding !!
Bloemfonteinstraat 95 a
3072HE Rotterdam