goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bedrijf wat de nodige aandacht geeft aan zenuwachtige leerlingen en het zo nodig voor doet en bij het niet snappen van bepaalde wegen wordt het netjes uitgetekend 👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Dick is een goede instructeur. Hij is begaan met jouw vooruitgang, blijft kalm en geduldig en kan verkeerssituaties en rijtechnieken goed uitleggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed service gewoon top bedrijf.!!👍🏽

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klasse sfeer en goede uitleg. Binnen no time had ik alle handelingen onder de knie met behulp van de goede uitleg. Ook een van de coolste lesautos naar mijn mening.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Het is hem gelukt mij in één keer te laten slagen dus dan moet het wel een goede rijinstructeur zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren instructeur die op een prettige/ duidelijke manier uitleg geeft en je op je gemak stelt waardoor je zelfvertrouwen groeit en het succes snel volgt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen bij Bor heb ik erg prettig ervaren! Er werd erg goed met mijn faalangst omgegaan tijdens de rijlessen en er werd zo gehandeld dat mijn onzekerheid tijdens het rijden minder werd. Vervolgens ook nog in een keer mijn (faalangst) praktijkexamen gehaald! Ik zou Bor Rijopleidingen zeker aan anderen aanbevelen, uiteraard ook voor mensen zonder faalangst.

Sweelicklaan 6

6711EV Ede